Povezane vesti
Divljački napad načelnika opštine Severin na vlasnicu kafića: Šamarao je i psovao, ovo je užas!
Telegraf 12.07.2023
Načelnik opštine je u međuvremenu istupio iz HDZ, a celim slučajem bavi se i policija. Vlasnica kafića u Bjelovaru, Iva Milka Kramarić (28), optužila je HDZ-ovog načelnika opštine Severin Žarka Žgelu da ju je prvo išamarao, a onda izudarao nekoliko puta… »
Načelnik Opštine vukao i šamarao vlasnicu kafića - iživljavao se! "Vređao me, pa me šakama udarao po glavi" (video)
Mondo 12.07.2023
Policija je uhapsila HDZ-ovog načelnika Opštine Severin kod Bjelovara Žarka Žgelu zbog sumnje da je fizički i verbalno napao vlasnicu kafića. Policija je uhapsila HDZ-ovog načelnika Opštine Severin kod Bjelovara Žarka Žgelu zbog sumnje da je fizički i… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Tačno 11 meseci od tragedije na železničkoj stanici obeleženo u Novom Sadu, Beogradu, Kraljevu...
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 52 povezane

Jake padavine, bujice i odroni 2. i 3. oktobra u većem delu Srbije, pokrenut SMS sistem obaveštavanja
Sputnik pre 13 minutajoš 87 povezanih

Računi manji i do 7 odsto! Evo kako da ostvarite popust na struju - privilegije za domaćinstva već na računima za oktobar
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih

Američka vlada obustavila rad: Sledi potpuni haos, sve se gasi, milioni u strahu
Blic pre 2 satajoš 47 povezanih