Повезане вести
Полицајка која је ухапшена због Вучићевог кума: Ја нисам херој, ја сам једна од вас
Радио 021 12.07.2023
Полицајка Катарина Петровић, која је ухапшена због кума председника Србије Александра Вучића говорила је данас на протесту у Ваљеву и поручила "да она није херој, већ само човек". "Ја нисам херој, ја нисам политичар, ја сам само… »
Полицајка Катарина Петровић на протесту „Ваљево против насиља“
Време 12.07.2023
"Србија против насиља" "Ја нисам херој, ја нисам политичар, ја сам само човек, једна од вас... Родитељи су нас васпитавали да будемо људи, да се боримо за истину, мој тата и данас зна да каже, Све се пере сем образа... Желим… »
Полицајка Катарина на протесту у Ваљеву: Нисам херој, само човек, једна од вас
Н1 Инфо 12.07.2023
Пети по реду протест „Ваљево против насиља“, уместо у четвтак, одржан је вечерас на Градском тргу. Почео је минутом ћутања, а обележен је говором полицајке Катарине Петровић. Катарина Петровић обратила се окупљеним… »
Пети протест "Ваљево против насиља", подршка суспендованој полицајки Катарини Петровић
РТС 12.07.2023
У Ваљеву је пети пут одржан протест грађана "Ваљево против насиља" током којег се окупљенима обратила и суспендована полицајка Катарина Петровић. Катарина Петровић ухапшена је 3. јула због сумње да је злоупотребила службени… »
Полицајка Катарина која је ухапшена због Вучићевог кума: Све се пере сем образа, ја нисам херој, ја сам једна од вас
Нова 12.07.2023
"Ја нисам херој, ја нисам политичар, ја сам само човек, једна од вас", овако се окупљеним Ваљевцима на данашњем протесту "Србија против насиља" обратила полицајка Катарина Петровић, којој се на терет ставља да је… »
Протест у Ваљеву Србија против насиља посвећен сећању на Петровдански митинг и Макија
Данас 12.07.2023
Пети по реду протестни скуп „Ваљево против насиља”, уместо у уобичајеном термину у четвртак, биће одржан вечерас у 19 часова на Градском тргу, пише Портал Колубарске.рс. Како они пишу у позиву за вечерашњи скуп, 12. јула… »
Вести дана »

Годину дана након трагедије у Новом Саду: Европски парламент захтева правду и демократске реформе у Србији Ново
РЕУЦ пре 5 сатијош 30 повезаних

Усвојен Закон "коначно свој на своме" Грађани ће напокон моћи по најповољнијим условима да легализују непокретности
Курир пре 3 сатајош 46 повезаних

Студенти из Новог Пазара пишу за Данас: Где год да смо стали, чекала нас је добродошлица — и подсећање зашто ходамо
Данас пре 3 сатајош 27 повезаних

Звездини играчи осетили наквашени терен стадиона "Мунисипал": Црвено-бели спремно дочекују окршај са Брагом
Курир пре 32 минутајош 24 повезане