Povezane vesti
Nečuveno, Alkarasov otac snimao Novakov trening: "Veliki je ljubitelj tenisa..."
Sportske.net 13.07.2023
Prvi teniser sveta, Španac Karlos Alkaras rekao je danas da je verovatno tačno da je njegov otac snimao trening Novaka Đokovića na Vimbldonu. "Verovatno je tačno. Moj otac je veliki ljubitelj tenisa. On ne gleda samo moje mečeve. Mislim da dolazi u… »
Alkaraz "uhvaćen" u špijunskom skandalu! Otac mu snimao Novaka, a pogledajte Karlitosa: Nervoza ga pojela! (video)
Mondo 13.07.2023
Karlos Alkaraz je dva puta saslušao pitanje i oba puta je odgovorio da nije razumeo, dok mu i treći put nije objašnjeno na engleskom. Čudno se ponašao i unervozio. Karlos Alkaraz je dva puta saslušao pitanje i oba puta je odgovorio da nije razumeo… »
Skandal na vimbldonu: Karlos Alkaraz priznao špijuniranje, njegov otac je tajno snimao Novaka Đokovića!
Večernje novosti 13.07.2023
VIMBLDON 2023 je ušao u zavšrnicu, i to burnu: Karlos Alkaraz, najbolje rangirani teniser sveta, priznao je da je njegov otac "verovatno" tajno snimao Novaka Đokovića tokom treninga na londonskom grend slemu. FOTO: Tanjug/AP Govoreći posle… »
Alkaraz: Verovatno je tačno da je moj otac snimao Đokovića
Danas 12.07.2023
Prvi teniser sveta, Španac Karlos Alkaraz rekao je danas da je verovatno tačno da je njegov otac snimao trening Novaka Đokovića na Vimbldonu. „Verovatno je tačno. Moj otac je veliki ljubitelj tenisa. On ne gleda samo moje mečeve. Mislim da dolazi… »
Vesti dana »
Dačić: Prijem tzv. Kosova nije bio na dnevnom redu Generalne skupštine Interpola
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Vučić: U Srbiji nema jeftine radne snage, prosečna plata u decembru 2026. biće 1.150 evra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana