Повезане вести

Заволео га је цео регион: Певачу су предвиђали блиставу каријеру, а он се окренуо породици и напустио земљу - Ево где је сада…

Заволео га је цео регион: Певачу су предвиђали блиставу каријеру, а он се окренуо породици и напустио земљу - Ево где је сада…

Блиц 13.07.2023
Певача Слободана Батјаревића, познатијег по надимку Цобе, јавност је упамтила током учешћа у музичком такмичењу "Звезде Гранда" још 2007. године. Он је тада стекао велику популарност, али се касније потпуно повукао из јавности… »
Суноврат наше певачице: После секса у ријалитију и удаје за човека који ју је тукао, нико не жели да је ангажује да пева

Суноврат наше певачице: После секса у ријалитију и удаје за човека који ју је тукао, нико не жели да је ангажује да пева

Нова 13.07.2023
Певачица Надежда Биљић се на јавној сцени појавила пре 15 година када је учествовала у музичком такмичењу "Звезде Гранда". Она је неколико пута била учесник ријалити програма. Тамо је била у центру скандала због интимних односа… »
Прославио се у „Звездама Гранда“ и сви су навијали за њега: Ево где Цобе данас живи и шта ради

Прославио се у „Звездама Гранда“ и сви су навијали за њега: Ево где Цобе данас живи и шта ради

Нова 13.07.2023
Годинама га не виђамо. Слободан Батјаревић Цобе учествовао је 2007. године у „Звездама Гранда“ и том приликом стекао велику популарност. Након учешћа, снимио је неколико синглова, а онда се повукао из јавности. Посветио се… »
Молио сам власнике клубова да наступа код њих! Муж открио истину о каријери Надежде Биљић: Нико не жели да ради с њом

Молио сам власнике клубова да наступа код њих! Муж открио истину о каријери Надежде Биљић: Нико не жели да ради с њом

Мондо 13.07.2023
Бивши ријалити учесник и супруг Надежде Биљић огласио се на друштвеним мрежама и открио зашто певачице нема нигде. Бивши ријалити учесник и супруг Надежде Биљић огласио се на друштвеним мрежама и открио зашто певачице нема… »
"Молио сам: газде клубова да наступа код њих, сви су је одбили" Тома Панић открио шокантну истину о каријери Надежде Биљић…

"Молио сам: газде клубова да наступа код њих, сви су је одбили" Тома Панић открио шокантну истину о каријери Надежде Биљић…

Блиц 12.07.2023
Певачица Надежда Биљић у центар пажње је дошла када је ушла у ријалити, а пре тога учествовала је у музичком такмичењу "Звезде Гранда", као и "Пинкове звезде". Она се после ријалитија удала за Тому Панића са ким је добила… »

Вести дана »