Povezane vesti
Dragan Bjelogrlić izjavio je da su mu protesti „Srbija protiv nasilja“ vratili nadu u njegov grad jer je opet video buntovni…
Danas 13.07.2023
„Znao sam da on postoji, ali sam mislio da je definitvno otišao u alternativne prostore“, rekao je Bjelogrlić u intervjuu za „Nedeljnik“. On je rekao da je „do početka ovih protesta bio u nekoj vrsti ‘socijalne depresije’“. „Zahvalan sam Bogu na mojoj… »
Dragan Bjelogrlić: Protesti su mi vratili nadu, video sam buntovni Beograd iz 90-ih
Nova 13.07.2023
Glumac Dragan Bjelogrlić izjavio je da su mu protesti "Srbija protiv nasilja" vratili nadu u njegov grad jer je opet video buntovni Beograd '90-tih. „Znao sam da on postoji, ali sam mislio da je definitvno otišao u alternativne prostore“, rekao je… »
Vesti dana »

Vučić je poslednji TV duel imao kad su današnji studenti išli u osnovnu školu: Ovo sve govori o „najhrabrijem“ predsedniku u novijoj istoriji
Nova pre 26 minutajoš 64 povezane

Počelo je! Rhmz niže hitna upozorenja: Žestoko nevreme nezaustavljivo gazi ova tri dela Srbije, objavljena trasa najjačih oluja
Blic pre 1 minutjoš 65 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 52 povezane

Bogdanović se oglasio povodom stituacije iz Arene: Nema zle krvi!
Euronews pre 1 satjoš 39 povezanih

Agencija za energetiku: Crvena zona potrošene struje biće smanjena sa 1.600kWh na 1.200 kWh
Forbes pre 2 satajoš 20 povezanih