Povezane vesti
Poslodavci traže prodavce i IT-jevce, a mladi upisuju psihologiju i medicinu
RTV 13.07.2023
BEOGRAD - Sprovedeni rezultati istraživanja na sajtu Startuj.com pokazuju da postoji određena neusklađenost između slobodnih mesta na fakultetima u Srbiji i potražnje za određenim zanimanjima na tržištu, jer poslodavci traže prodavce i IT-jevce… »
Najtraženiji prodavci i mašinci, a mladi upisuju psihologiju i medicinu
Moj Novi Sad 13.07.2023
Prema rezultatima istraživanja sajta Startuj.com, koji je deo centra za zapošljavanje i razvoj karijere Infostud, primećuje se da postoji veliko interesovanje mladih za IT sektor, što se ogleda u broju prijava na fakultete koji nude IT usmerenja… »
Najtraženija zanimanja trenutno u Srbiji: Poslodavci traže prodavce i IT-jevce, a mladi biraju psihologiju
Telegraf 13.07.2023
Situacija na tržištu rada otkriva drugačiju sliku u odnosu na preferencije mladih pri upisivanju fakulteta. Nedavno sprovedeno istraživanje sajta Startuj ukazalo je na (ne)sklad između sistema obrazovanja i potreba tržišta rada u Srbiji. Rezultati… »
Vesti dana »
Protesti u N. Sadu: Traži se istraga o policijskoj brutalnosti nad uhapšenim penzionerom
Al Jazeera pre 1 satjoš 29 povezanih
"Samo želim da znam gde je telo moje ćerke": Oglasio se otac Danke Ilić nakon podignute optužnice za ubistvo
Mondo pre 40 minutajoš 19 povezanih