Povezane vesti
„Volim filmove za odrasle koji imaju neku radnju, imam malo daddy issues“
Nova 13.07.2023
Kija Kockar je bila gost u emisiji kod Goce Tržan pre nekoliko godina i tom prilikom govorila o brojnim temama. Kija je tada otvorila dušu i pričala o razvodu od Slobe Radanovića, prevari i udvaranju murškaraca. „Ja sam veliki romantik i vezu i brak… »
"Džukelo, sram te bilo, koga ti: Zavaravaš?" Goca Tržan odbrusila Kiji Kockar u emisiji, evo kako je ona reagovala
Blic 13.07.2023
Pevačica Goca Tržan i Kristina Kija Kockar komentarisale su o intimi i muško-ženskim odnosima, a Kockareva se tom prilikom prilikom dotakla i razvoda od Slobe Radanovića. - Ja sam veliki romantik i vezu i brak zamišljam kao u romantičnom filmu. A svi… »
Vesti dana »

Tramp raspoređuje Nacionalnu gardu u Vašingtonu, policija pod federalnom kontrolom
Insajder pre 18 minutajoš 45 povezanih

Al Džazira: Pet članova medijske ekipe poginulo u izraelskom udaru na njihov šator u Gazi, UN ukazuje na kršenje međunarodnog humanitarnog prava
Insajder pre 4 satijoš 29 povezanih

Srbija poslala rusku "zver" Crnoj Gori - nosi pet tona vode; Kamov Ka-32 gasiće požare FOTO
B92 pre 18 minutajoš 68 povezanih

Tri najtoplija grada u Srbiji, na snazi upozorenje na opasnost od izbijanja požara
Danas pre 3 satajoš 63 povezane