Povezane vesti
„Volim filmove za odrasle koji imaju neku radnju, imam malo daddy issues“
Nova 13.07.2023
Kija Kockar je bila gost u emisiji kod Goce Tržan pre nekoliko godina i tom prilikom govorila o brojnim temama. Kija je tada otvorila dušu i pričala o razvodu od Slobe Radanovića, prevari i udvaranju murškaraca. „Ja sam veliki romantik i vezu i… »
"Džukelo, sram te bilo, koga ti: Zavaravaš?" Goca Tržan odbrusila Kiji Kockar u emisiji, evo kako je ona reagovala
Blic 13.07.2023
Pevačica Goca Tržan i Kristina Kija Kockar komentarisale su o intimi i muško-ženskim odnosima, a Kockareva se tom prilikom prilikom dotakla i razvoda od Slobe Radanovića. - Ja sam veliki romantik i vezu i brak zamišljam kao u romantičnom filmu. A… »
Vesti dana »
Pali srpski Eskobar, hrvatski general i direktor Javnog preduzeća! Otkrivamo detalje tajne akcije srpskih službi sprovedene pod okriljem noći (video/foto)
Kurir pre 32 minutajoš 88 povezanih
Otkriven mogući uzrok pada nadstešnice? Bivši direktor „Infrastrukture Železnice“ pod lupom zbog tragedije u Novom Sadu
Pravda pre 3 satajoš 86 povezanih
Izrael prihvatio prekid vatre u Libanu; Netanjahu: Hezbolah više nije isti, tri su razloga za primirje
RTS pre 7 minutajoš 54 povezane
Sebastijan Henes: Zvezdin tim ima kvalitet da drži loptu, njihova publika je sjajna
Politika pre 3 satajoš 42 povezane
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 6 satijoš 36 povezanih