Povezane vesti
“SNS mi uništio karijeru”: Surduličanku propitivali zašto sedi u određenim kafićima
Danas 13.07.2023
Marija Stefanov iz Surdulice je mašinski inženjer, koji danas vodi piceriju. Takvom razvoju karijere se nije nadala, ali tu je gde je zobg, kako kaže, torture Srpske napredne stranke. „Što se tiče SNS stranke, 2016. njihovom inicijativom i torturom nada… »
“SNS mi uništio karijeru”: Surduličanki određivali i u kom kafiću može da sedi
N1 Info 13.07.2023
Marija Stefanov iz Surdulice je mašinski inženjer, koji danas vodi piceriju. Takvom razvoju karijere se nije nadala, ali tu je gde je zobg, kako kaže, torture Srpske napredne stranke. „Što se tiče SNS stranke, 2016. njihovom inicijativom i torturom nada… »
Marija je imala prosek 9,6 na fakultetu, a naprednjaci su joj tražili da lepi plakate: „SNS mi je uništio karijeru“
Nova 13.07.2023
Marija Stefanov iz Surdulice je mašinski inženjer, koji danas vodi piceriju. Takvom razvoju karijere se nije nadala, ali tu je gde je zbog, kako kaže, torture Srpske napredne stranke. „Što se tiče SNS stranke, 2016. njihovom inicijativom i torturom nada… »
Vesti dana »
UŽIVO Zborovi u Beogradskom maršu: Građani prešli više od polovine puta dugog 39 kilometara, stigli u Zemun
Danas pre 8 minutajoš 14 povezanih
Šok snimak potvrdio sve: Prvi udar na Iran iz Persijskog zaliva, poletela balistička raketa iz ove zemlje, a jedna stvar jasno ukazuje na Ameriku
Blic pre 8 minutajoš 61 povezana
Kalas: Novi momentum za dijalog Beograda i Prištine, spremna sam da uskoro budem domaćin sastanka na visokom nivou
Insajder pre 6 satijoš 28 povezanih
Predizborni skupovi studenata u blokadi počeli u mestima gde se održavaju lokalni izbori
Insajder pre 38 minutajoš 19 povezanih