Повезане вести

Ево ко је бивша супруга Јоксимовића! Разводе се после 22 године - Преживели губитак и 13 месеци били раздвојени!

Ево ко је бивша супруга Јоксимовића! Разводе се после 22 године - Преживели губитак и 13 месеци били раздвојени!

Мондо 13.07.2023
Глумац Саша Јоксимовић све је изненадио када је саопшто да се разводи од супруге Наташе. Глумац Саша Јоксимовић све је изненадио када је саопшто да се разводи од супруге Наташе. Глумац и водитељ Саша Јоксимовић који је замолио… »
Разводи се Саша Јоксимовић: „Доста је било, нисмо више заједно“

Разводи се Саша Јоксимовић: „Доста је било, нисмо више заједно“

Нова 13.07.2023
Глумац Саша Јоксимовић поделио је са својим пратиоцима на Инстаграму да се разводи од супруге Невене. Јоксимовић је поделио објаву која је многе зачудила, а тврди да се растаје од супруге Невене. „Обавештавам све, Невена и ја… »
Разводи се Јоксимовић! Саша се одмах огласио на мрежама - "Невена и ја више нисмо заједно! Доста је било"

Разводи се Јоксимовић! Саша се одмах огласио на мрежама - "Невена и ја више нисмо заједно! Доста је било"

Мондо 13.07.2023
Глумац Саша Јоксимовић и његова супруга Невена решили су да ставе тачку на свој брак. Глумац Саша Јоксимовић и његова супруга Невена решили су да ставе тачку на свој брак. Након што је за медије отворено говорио о драми коју је… »
Изгубили су бебу, једва преживљавали без посла: Буран живот Саше и Невене Јоксимовић, једном чак нису били заједно 13 месеци…

Изгубили су бебу, једва преживљавали без посла: Буран живот Саше и Невене Јоксимовић, једном чак нису били заједно 13 месеци…

Блиц 13.07.2023
Српски глумац Саша Јоксимовић ставио је тачку на брак са Невеном, а своје пратиоце је обавестио на свом Инстаграм профилу. - Обавештавам све, Невена и ја више нисмо заједно. Свако својим афинитетима и доста је било. Буди најбоља… »

Вести дана »