Повезане вести

Београђанин шокирао црногорце, а упозорили га на време: Драма на укрцавању -Залетео се на трајект, па остао да виси

Београђанин шокирао црногорце, а упозорили га на време: Драма на укрцавању -Залетео се на трајект, па остао да виси

Мондо 13.07.2023
Један Београђанин је по сваку цену хтео да се укрца на трајект у Црној Гори, који је кренуо да испловљава због чега је замало завршио у мору. Један Београђанин је по сваку цену хтео да се укрца на трајект у Црној Гори, који је… »
ФОТО: Залетео се колима на трајект који је већ испловљавао - погледајте резултат

ФОТО: Залетео се колима на трајект који је већ испловљавао - погледајте резултат

Радио 021 13.07.2023
Београђанин се аутомобилом у Црној Гори залетео на трајект који се већ удаљавао од обале, али, на срећу, нико није повређен и причињена је занемарљива материјална штета. "Вијести" пишу да је до инцидента дошло на трајектном… »
Београђанин се аутом залетео на трајект који се већ удаљавао од обале

Београђанин се аутом залетео на трајект који се већ удаљавао од обале

Н1 Инфо 13.07.2023
Београђанин се аутомобилом залетео на трајект који се већ удаљавао од обале, али, на срећу нико није повређен и причињена је занемарљива материјална штета. „Ја знам да ви у Београдима немате трајект, али основно правило је да… »
Београђанин се залетео колима на трајект који се већ удаљавао од обале и ево шта се десило: Сцена због које се Црногорци…

Београђанин се залетео колима на трајект који се већ удаљавао од обале и ево шта се десило: Сцена због које се Црногорци…

Нова 13.07.2023
Срећом, нема повређених. „Ја знам да ви у Београдима немате трајект, али основно правило је да када трајект крене, нема висе укрцаја… Сваке године минимум један се залети“, гласи једна објава на Твитеру уз фотографију аутомобила… »

Вести дана »