Povezane vesti
Milatović: "Vučić mi je rekao da novi ambasador Srbije u Podgorici neće biti Vladimir Božović"
Blic 13.07.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da novi ambasador Srbije u Podgorici neće biti Vladimir Božović. Milatović je u intervjuu Televiziji Crne Gore, koji će biti emitovan večeras, rekao… »
Milatović: Vučić mi je rekao da novi ambasador neće biti Vladimir Božović
Nova 13.07.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vućić rekao da novi ambasador Srbije u Podgorici neće biti Vladimir Božović. Milatović je u intervjuu Televiziji Crne Gore, koji će biti emitovan večeras, rekao… »
Milatović: Vučić mi je rekao da novi ambasador neće biti Vladimir Božović
Euronews 13.07.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vućić rekao da novi ambasador Srbije u Podgorici neće biti Vladimir Božović. Milatović je u intervjuu Televiziji Crne Gore, koji će biti emitovan večeras, rekao da… »
Vesti dana »
UŽIVO Rat na Bliskom istoku: Eksplozije potresaju Teheran, novi ajatolah ranjen još 28. februara? (FOTO, VIDEO)
Danas pre 0 minutajoš 54 povezane
Da li je Tramp u problemu?! Istraga utvrdila da je američka vojska greškom ubila najmanje 165 dece u školi! Koristili zastarele podatke, mislili da ciljaju IRCG
Kurir pre 0 minutajoš 77 povezanih
Cetinski polupraznu arenu u Zagrebu želi da rasproda kao patriotski koncert. Licemerno ponašanje Tonija i njegove žene: Njihov potez razbesneo je i mnoge Hrvate.
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Lista studenata i građana „Bor, naša odgovornost“ pozvali na skup „Budi glas promene“
Ist media pre 5 satijoš 27 povezanih
"Najgori gradonačelnik u istoriji Beograda Aleksandar Šapić pred kamerama pretio deci iz Svratišta"
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih