Povezane vesti
Milatović: "Vučić mi je rekao da novi ambasador Srbije u Podgorici neće biti Vladimir Božović"
Blic 13.07.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da novi ambasador Srbije u Podgorici neće biti Vladimir Božović. Milatović je u intervjuu Televiziji Crne Gore, koji će biti emitovan večeras, rekao… »
Milatović: Vučić mi je rekao da novi ambasador neće biti Vladimir Božović
Nova 13.07.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vućić rekao da novi ambasador Srbije u Podgorici neće biti Vladimir Božović. Milatović je u intervjuu Televiziji Crne Gore, koji će biti emitovan večeras, rekao… »
Milatović: Vučić mi je rekao da novi ambasador neće biti Vladimir Božović
Euronews 13.07.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vućić rekao da novi ambasador Srbije u Podgorici neće biti Vladimir Božović. Milatović je u intervjuu Televiziji Crne Gore, koji će biti emitovan večeras, rekao da… »
Vesti dana »
Nikezić (SSP): Selaković, umesto da podnese ostavku, bira kako će se izvući
Beta pre 7 minutajoš 54 povezane
Rok za podnošenje prijava u sistemu „Svoj na svome“ produžen do 9. februara
In medija pre 47 minutajoš 75 povezanih
Svetski dan borbe protiv raka: do 40 odsto slučajeva može se sprečiti promenom životnih navika
In medija pre 32 minutajoš 47 povezanih
Novosadski odbornici raspravljaju danas o gradnji crkve kod Štranda, ispred Skupštine Grada protest
Mašina pre 3 satajoš 22 povezane
Brnabić: Postignut kompromis vlasti, opozicije i civilnog društva u Komisiji za birački spisak
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane