Povezane vesti
Milatović: "Vučić mi je rekao da novi ambasador Srbije u Podgorici neće biti Vladimir Božović"
Blic 13.07.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da novi ambasador Srbije u Podgorici neće biti Vladimir Božović. Milatović je u intervjuu Televiziji Crne Gore, koji će biti emitovan večeras, rekao… »
Milatović: Vučić mi je rekao da novi ambasador neće biti Vladimir Božović
Nova 13.07.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vućić rekao da novi ambasador Srbije u Podgorici neće biti Vladimir Božović. Milatović je u intervjuu Televiziji Crne Gore, koji će biti emitovan večeras, rekao… »
Milatović: Vučić mi je rekao da novi ambasador neće biti Vladimir Božović
Euronews 13.07.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vućić rekao da novi ambasador Srbije u Podgorici neće biti Vladimir Božović. Milatović je u intervjuu Televiziji Crne Gore, koji će biti emitovan večeras, rekao da… »
Vesti dana »
Trampov plan za Ukrajinu: Kijev bi morao da odustane od teritorija i ograniči vojsku
RTV pre 23 minutajoš 30 povezanih
Još jedna nagla promena vremena: Kakvo nas vreme očekuje tokom vikenda?
NIN pre 8 minutajoš 15 povezanih
MASA o slučaju sa profesorkom Kleut: Osveta „podobnih rektora i dekana“ zbog podrške studentima
Nedeljnik pre 38 minutajoš 8 povezanih
Tri decenije od potpisivanja Dejtonskog sporazuma: U RS praznik, u FBiH običan radni dan
N1 Info pre 2 satajoš 10 povezanih