Повезане вести
Милатовић: "Вучић ми је рекао да нови амбасадор Србије у Подгорици неће бити Владимир Божовић"
Блиц 13.07.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је данас да му је председник Србије Александар Вучић рекао да нови амбасадор Србије у Подгорици неће бити Владимир Божовић. Милатовић је у интервјуу Телевизији Црне Горе, који ће бити… »
Милатовић: Вучић ми је рекао да нови амбасадор неће бити Владимир Божовић
Нова 13.07.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је данас да му је председник Србије Александар Вућић рекао да нови амбасадор Србије у Подгорици неће бити Владимир Божовић. Милатовић је у интервјуу Телевизији Црне Горе, који ће бити… »
Милатовић: Вучић ми је рекао да нови амбасадор неће бити Владимир Божовић
Еуроневс 13.07.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је да му је председник Србије Александар Вућић рекао да нови амбасадор Србије у Подгорици неће бити Владимир Божовић. Милатовић је у интервјуу Телевизији Црне Горе, који ће бити… »
Вести дана »
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ Трамп: Иран ће бити збрисан ако погоди америчке бродове; Немачка премешта "Мозел" у Средоземно море
РТВ пре 3 минутајош 6 повезаних
Путин прогласио прекид ватре током обележавања Дана победе; Зеленски "утишава" оружје у поноћ 6. маја
РТС пре 53 минутајош 1 повезана