Povezane vesti
IZNENADILA KUPAČE: Pačja porodica na bazenu na Sajmištu
Moj Novi Sad 13.07.2023
Na gradskom bazenu u Novom Sadu sve prisutne obradovali su nezvani gosti, a najmlađi su poskakali od sreće. Novosađani su danas bili prijatno iznenađeni kada se na bazenu našla mama patka koja je za sobom vodila šestoro pačića, zbog čega su deca bila… »
Nesvakidašnji gosti na bazenu na Sajmištu: Pačja porodica obradovala decu (VIDEO)
Dnevnik 13.07.2023
Na gradskom bazenu u Novom Sadu sve prisutne obradovali su nezvani gosti, a najmlađi su poskakali od sreće. Novosađani su danas bili prijatno iznenađeni kada se na bazenu našla mama patka koja je za sobom vodila šestoro pačića, zbog čega su deca bila… »
Nezvani gosti na novosadskom bazenu: Deca poskakala od sreće kada su ih ugledali
Telegraf 13.07.2023
Sve prisutne obradovao redak prizor, a deca su bila najsrećnije. Na gradskom bazenu u Novom Sadu sve prisutne obradovali su nezvani gosti, a dečica su poskakala od sreće. Novosađani su danas bili prijatno iznenađeni kada se na bazenu našla mama patka… »
Vesti dana »
"Evropo, evo ti roba na granici" Kamiondžije blokirale granice, prve slike i snimci sa prelaza (foto/video)
Kurir pre 12 minutajoš 53 povezane
Danas oblačno mestimično sa kišom, temperatura do 13 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 26 povezanih
Znamo po šta ste stvarno došli kod mene: „Predsednik Vučić je najveća pomoć vaterpolu i sportu u ovoj zemlji“!
Hot sport pre 12 minutajoš 27 povezanih
Siner: Podigao sam nivo igre, srećan sam zbog pobede protiv Darderija
RTS pre 7 minutajoš 55 povezanih