Повезане вести

Хил: Санкције нису усмерене ка Србији

Хил: Санкције нису усмерене ка Србији

Политика 14.07.2023
Амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији, Кристофер Хил, изјавио је јуче да санкције које су САД увеле директору Безбедносно-информативне агенције (БИА) Александру Вулину нису у вези с било којом институцијом у Србији… »
Вучић оптужује Американце да су фабриковали Вулинову нарко аферу да би Србију склонили са тржишта оружја

Вучић оптужује Американце да су фабриковали Вулинову нарко аферу да би Србију склонили са тржишта оружја

Нова 14.07.2023
"Не дам Вулина. Њега нападају због мене и због Русије. Нема то везе са дрогом и оружјем", овако би укратко могао да гласи сиже онога што је председник Александар Вучић рекао гостујући на ТВ Пинк, а коментаришући одлуку… »
Међак: Вучић стављен пред свршен чин 'или Запад или Русија'

Међак: Вучић стављен пред свршен чин 'или Запад или Русија'

Нови магазин 14.07.2023
Потпредседник Европског покрета Владимир Међак изјавио је данас да је председник Србије Александар Вучић стављен пред свршен чин да може да бира "или Запад или Русија". Коментаришући санкције које је америчка влада увела… »
Међак о Вулину: Вучић стављен пред свршен чин – или Запад или Русија

Међак о Вулину: Вучић стављен пред свршен чин – или Запад или Русија

Н1 Инфо 14.07.2023
Потпредседник Европског покрета Владимир Међак изјавио је да је председник Србије Александар Вучић стављен пред свршен чин да може да бира - "или Запад или Русија". Коментаришући санкције које је америчка влада увела директору… »
Дачић: Знате ли колика би била наша листа за санкције да смо толико моћни

Дачић: Знате ли колика би била наша листа за санкције да смо толико моћни

Инсајдер 14.07.2023
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић оценио је да америчке санкције против директора Безбедносно-информативне агенције Александра Вулина представљају искључиво политичку одлуку, засновану на односу према Русији, без… »
Огласио се Дачић о Вулину: И ја сам био санкционисан

Огласио се Дачић о Вулину: И ја сам био санкционисан

Данас 14.07.2023
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић оценио је данас да америчке санкције против директора Безбедносно-информативне агенције Александра Вулина представљају искључиво политичку одлуку, засновану на односу према Русији… »
Дачић: Санкције САД Вулину су политичке, па и Вучић и ја смо били на листи за време Милошевића

Дачић: Санкције САД Вулину су политичке, па и Вучић и ја смо били на листи за време Милошевића

Радио 021 14.07.2023
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да су санкције које су САД увеле директору Безбедносно-информативне агенције (БИА) Александру Вулину искључиво политички мотивисане. Додаје да је то све "због односа Србије… »

Вести дана »