Povezane vesti
Dragić: Želja mi je da se vratim u Majami
Sportski žurnal 14.07.2023
Slovenački reprezentativac ističe da će sledeća destinacija biti poznata za nekoliko dana. Slovenački reprezentativac Goran Dragić izjavio je da bi voleo da se vrati u Majami, ali je dodao da još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru, prenosi… »
Goran Dragić ima veliku želju, a da li Partizan čeka Lilardovu odluku?
Sportske.net 14.07.2023
Tokom košarkaškog kampa u Laškom, Goran Dragić se obratio novinarima i istakao je da vaga ponude i da je verovatan ostanak u NBA ligi. „Glavna želja mi je povratak u Majami", rekao je on. Ipak, najviše zavisi od Damijana Lilarda, košarkaša Portlanda koji… »
Dragić: Želim da se vratim u Majami
Sport klub 14.07.2023
Goran Dragić je po deveti put zaredom bio domaćin košarkaškog kampa u Laškom i imao je priliku da razgovara sa lokalnim medijima. Slovenački košarkaš je govorio o budućnosti u NBA ligi i o tome u kom timu bi želeo da nastavi karijeru. „Glavna želja mi je… »
Vesti dana »
Jaćimović prekida štrajk, najavio dolazak kod Hrke: Ako mu se ne ispune zahtevi, kaže da će kamionima blokirati Beograd
Novi magazin pre 1 satjoš 24 povezane
Jaćimović prekida štrajk glađu, Dijana Hrka nastavlja svoju borbu ispred Skupštine (UŽIVO)
Novi magazin pre 22 minutajoš 51 povezana
Rok za rešavanje problema sankcija za Naftnu industriju Srbije 13. februar
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 33 povezane
Dani odluke za NIS – direktor pisao zaposlenima, uskoro novi zahtev za licencu, naftne kompanije povećavaju uvoz
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih