Povezane vesti
Bivša rektorka Univerziteta u Beogradu progovorila o tome zašto nije bila ponovo izabrana i kakve veze doktorat Siniše Malog…
Nova 14.07.2023
Profesorka Tehnološko-metalurškog fakulteta Ivanka Popović izjavila je da joj nije žao što ju je borba za autonomiju Beogradskog univerziteta u slučaju doktorata ministra Siniše Malog koštala reizbora, jer je, kako ističe, ugled i integritet Univerziteta… »
Ivanka Popović: Nije mi žao što me je doktorat Siniše Malog koštao reizbora
N1 Info 14.07.2023
Profesorka Tehnološko-metalurškog fakulteta Ivanka Popović izjavila je da joj nije žao što ju je borba za autonomiju Beogradskog univerziteta u slučaju doktorata ministra finansija Siniše Malog koštala reizbora, jer je, kako ističe, ugled i integritet… »
Ivanka Popović: Nije mi žao što me je doktorat Siniše Malog koštao reizbora
Novi magazin 14.07.2023
Profesorka Tehnološko-metalurškog fakulteta Ivanka Popović izjavila je da joj nije žao što ju je borba za autonomiju Beogradskog univerziteta u slučaju doktorata ministra Siniše Malog koštala reizbora, jer je, kako ističe, ugled i integritet Univerziteta… »
Vesti dana »

Počela podela pomoći poljoprivrednicima koji su pretrpeli štetu u požarima
Glas Šumadije pre 3 satajoš 19 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 1 satjoš 21 povezana

Putin u petak osmi put u SAD, ovog puta povodom ruskog rata u Ukrajini, Tramp priželjkuje Nobela
Beta pre 1 satjoš 108 povezanih

Obeležena 80. godišnjica američkog atomskog napada na Nagasaki: Preživeli govorili pred više od 300 mladih (FOTO)
Euronews pre 4 satijoš 14 povezanih