Povezane vesti
Bivša rektorka Univerziteta u Beogradu progovorila o tome zašto nije bila ponovo izabrana i kakve veze doktorat Siniše Malog…
Nova 14.07.2023
Profesorka Tehnološko-metalurškog fakulteta Ivanka Popović izjavila je da joj nije žao što ju je borba za autonomiju Beogradskog univerziteta u slučaju doktorata ministra Siniše Malog koštala reizbora, jer je, kako ističe, ugled i integritet… »
Ivanka Popović: Nije mi žao što me je doktorat Siniše Malog koštao reizbora
N1 Info 14.07.2023
Profesorka Tehnološko-metalurškog fakulteta Ivanka Popović izjavila je da joj nije žao što ju je borba za autonomiju Beogradskog univerziteta u slučaju doktorata ministra finansija Siniše Malog koštala reizbora, jer je, kako ističe, ugled i… »
Ivanka Popović: Nije mi žao što me je doktorat Siniše Malog koštao reizbora
Novi magazin 14.07.2023
Profesorka Tehnološko-metalurškog fakulteta Ivanka Popović izjavila je da joj nije žao što ju je borba za autonomiju Beogradskog univerziteta u slučaju doktorata ministra Siniše Malog koštala reizbora, jer je, kako ističe, ugled i integritet… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Srbija stala na 15 minuta, studenti i đaci ponovo napadnuti u Beogradu
Nova pre 23 minutajoš 38 povezanih
Bivšem suprugu Žizel Peliko 20 godina zatvora za višegodišnje drogiranje i silovanje
Beta pre 52 minutajoš 24 povezane
Ministarstvo: Vladi upućen predlog da raspust počne u utorak 24. decembra
Euronews pre 23 minutajoš 25 povezanih