Povezane vesti
Bivša rektorka Univerziteta u Beogradu progovorila o tome zašto nije bila ponovo izabrana i kakve veze doktorat Siniše Malog…
Nova 14.07.2023
Profesorka Tehnološko-metalurškog fakulteta Ivanka Popović izjavila je da joj nije žao što ju je borba za autonomiju Beogradskog univerziteta u slučaju doktorata ministra Siniše Malog koštala reizbora, jer je, kako ističe, ugled i integritet Univerziteta… »
Ivanka Popović: Nije mi žao što me je doktorat Siniše Malog koštao reizbora
N1 Info 14.07.2023
Profesorka Tehnološko-metalurškog fakulteta Ivanka Popović izjavila je da joj nije žao što ju je borba za autonomiju Beogradskog univerziteta u slučaju doktorata ministra finansija Siniše Malog koštala reizbora, jer je, kako ističe, ugled i integritet… »
Ivanka Popović: Nije mi žao što me je doktorat Siniše Malog koštao reizbora
Novi magazin 14.07.2023
Profesorka Tehnološko-metalurškog fakulteta Ivanka Popović izjavila je da joj nije žao što ju je borba za autonomiju Beogradskog univerziteta u slučaju doktorata ministra Siniše Malog koštala reizbora, jer je, kako ističe, ugled i integritet Univerziteta… »
Vesti dana »
Zvanično potvrđeno žarište opasne zaraze u ovom delu Srbije: Hitno se oglasilo ministarstvo, eutanazirano svih 127 grla na zaraženom gazdinstvu
Blic pre 2 satajoš 31 povezana
Vremenska prognoza: Topao dan, lokalni pljuskovi i najava ekstremnih vrućina
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 28 povezanih
Obustava rada na graničnim prelazima sa Grčkom: Juta upozorava putnike iz Srbije da će duže čekati
N1 Info pre 42 minutajoš 9 povezanih
Vatrena neman kod Valensije van kontrole, evakuisano 16.000 ljudi, vatrogasci i vojska na terenu
Dnevnik pre 2 satajoš 27 povezanih