Povezane vesti

Jedinstvena čestitka Nataše Bekvalac povodom rođendana njenog oca: Dolazim da se porodično posvađamo, kako nam i priliči

Jedinstvena čestitka Nataše Bekvalac povodom rođendana njenog oca: Dolazim da se porodično posvađamo, kako nam i priliči

Vesti online 14.07.2023
Nataša Bekvalac se oglasila danas na svom nalogu na Instagramu, te čestitala svom ocu Dragoljubu rođendan. Međutim, njena čestitka je, one koji su je videli, mnoge i raznežila, ali i nasmejala. – Ćale moj, srećan ti rođendan. Hvala na svemu… »
„Dolazim da vam pomrsim konce i da se svi porodično posvađamo“: Nataša Bekvalac nesvakidašnjom porukom ocu čestitala…

„Dolazim da vam pomrsim konce i da se svi porodično posvađamo“: Nataša Bekvalac nesvakidašnjom porukom ocu čestitala…

Nova 14.07.2023
Pevačica Nataša Bekvalac i njena porodica danas imaju razloga za slavlje. Naime, njenom ocu je rođendan, a pevačica mu je čestitala dirljivom porukom na Instagramu. „Ćale moj, srećan ti rođendan. Hvala na svemu, što si moj zaštitnik celog… »
"Krećem da vam pomrsim konce, pa da se svi porodično posvađamo" Nataša Bekvalac se obratila javno ocu, danas imaju veliki…

"Krećem da vam pomrsim konce, pa da se svi porodično posvađamo" Nataša Bekvalac se obratila javno ocu, danas imaju veliki…

Blic 14.07.2023
Pevačica Nataša Bekvalac danas ima veliki razlog za slavlje, a tim povodom se oglasila na društvenim mrežama. Naime, njenom tati je danas rođendan, a ona su me obratila rečima koje su ujedno nasmejale i raznežile mnoge. - Ćale moj, srećan ti… »

Vesti dana »