Povezane vesti
Šef UN-a čeka odgovor Putina na predlog da se produži ugovor o izvozu žita
Slobodna Evropa 14.07.2023
Generalni sekretar UN Antonio Gutereš još uvek čeka odgovor ruskog predsednika Vladimira Putina na predlog da se produži sporazum kojim se dozvoljava izvoz ukrajinskog žita preko crnomorskih luka. Portparol UN Stefan Dužarik (Stephane Dujarric)… »
Ergodan: Putin stiže u Tursku u avgustu, želimo nastavak izvoza žita iz Ukrajine
N1 Info 14.07.2023
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je u petak da on i ruski predsednik Vladimir Putin imaju isto mišljenje o produženju "dogovora o žitu". Kako prenosi Rojters, u razgovoru s novinarima, Erdogan je rekao da se nada da će sporazum biti… »
Erdogan: Putin i ja smo na istoj strani po pitanju produžetka Sporazuma o žitu
Politika 14.07.2023
ANKARA – Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da su on i predsednik Rusije Vladimir Putin na istoj strani kada je reč o produžetku Sporazuma o izvozu žitarica iz ukrajinskih crnomorskih luka. Erdogan je istakao i da će, kako se… »
IndeksOnline 14.07.2023
ANKARA – Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da su on i predsednik Rusije Vladimir Putin na istoj strani kada je reč o produžetku Sporazuma o izvozu žitarica iz ukrajinskih crnomorskih luka. Erdogan je istakao i da će, kako se… »
Vesti online 14.07.2023
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da su on i predsednik Rusije Vladimir Putin na istoj strani kada je reč o produžetku Sporazuma o izvozu žitarica iz ukrajinskih crnomorskih luka. Erdogan je istakao i da će, kako se nada… »
Sandžak haber 14.07.2023
Vesti dana »
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 55 minutajoš 38 povezanih
Manji incidenti na sednici Skupštine Beograda – prosuta crvena farba (VIDEO)
Danas pre 20 minutajoš 20 povezanih
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 43 minutajoš 18 povezanih
Policija legitimisala aktivistu Dejana Atanackovića zbog prosipanja šuta „Milenijum tima“
N1 Info pre 25 minutajoš 9 povezanih