Povezane vesti
Alkaraz pobedio Medvedeva, za titulu na Vimbldonu igra protiv Đokovića
Politika 14.07.2023
LONDON - Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u finale Vimbldona, pošto je danas savladao ruskog tenisera Danijela Medvedeva sa 3:0 (6:3, 6:3, 6:3) u polufinalu. Meč je trajao dva sata. U prvom setu oba tenisera su sigurno servirala, pa nije bilo… »
Đoković: Divno je biti deo nove generacije svetskih tenisera
Politika 14.07.2023
Posle plasmana u deveto vimbldonsko finale Novak Đoković izjavio je da je meč protiv Sinera bio mnogo teži nego što to rezultat govori, kao i da je divno biti deo nove generacije svetskih tenisera. Novak je u tri seta pobedio Janika Sinera, ali… »
Đoković: Polufinale uvek mora da bude gusto, Siner je pokazao zašto je lider
Politika 14.07.2023
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je nakon plasmana u finale Vimbldona da su polufinalni mečevi uvek gusti i da je Siner imao svoje šanse, prenosi Sportklub. Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u peto uzastopno finale Vimbldona… »
Đoković na korak od petog uzastopnog Vimbldona, za titulu protiv Alkaraza
Glas Amerike 14.07.2023
LONDON — Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u peto uzastopno finale Vimbldona pobedom u tri seta nad 21.godišnjim Italijanom Janikom Sinerom - 6:3, 6:4, 7:6 (4) posle 2 sata i 47 minuta igre. Za peti uzastopni trofej na najprestižnijem… »
Siner: Malo sam zabrljao kod onih poena koji se igraju pod pritiskom
Sportski žurnal 14.07.2023
Trudim se da izvučem pozitivne stvari i gledam napred. Italijanski teniser Janik Siner rekao je posle poraza od Novaka Đokovića da nije iskoristio šanse koje su mu se ukazivale. - Đoković je odigrao vrlo dobar meč. Ja sam dao maksimum. Osećao sam… »
Alkarazu se ispunila želja, igraće protiv Novaka za trofej Vimbldona
Euronews 14.07.2023
Španski teniser, Karlos Alkaraz, plasirao se u finalu Vimbldona, pošto je pobedio Rusa, Danila Medvedeva, sa maksimalnih 3:0. Po setovima je bilo 6:3, 6:3, 6:3 za nešto manje od dva sata igre. Clinical Carlos 😮💨 @carlosalcaraz comfortably… »
Đoković: Alkaras je najveći izazov za mene u ovom trenutku
Sport klub 14.07.2023
Novak Đoković pobedom nad Janikom Sinerom plasirao se u 35. gren slem finale, deveto na Vimbldonu. A rival će mu biti prvi teniser sveta Karlos Alkaras kome će ovo biti prvo finale na najprestižnijem teniskom turniru. Italijana je savladao 3:0 u… »
Rekorder - Novak pretekao legendu i sada je sam na vrhu
U polufinalu Vimbldona Novak Đoković pobedio je Janika Sinera 3:0. Pobedivši Italijana Janika Sinera 3:0 u polufinalu, Novak Đoković plasirao se u deveto vimbldonsko finale, ukupno 35. gren slem. Tom cifrom Novak je izbio sam na čelo, pretekao je… »
3-0 koje „nije“ 3-0: Nije slučajno – kad je tu Đoković
Sport klub 14.07.2023
Janik Siner može da bude ponosan na to kako je igrao u svom prvom grend slem polufinalu, ali kako to često biva protiv Novaka Đokovića na najvećoj pozornici, za svoje muke neće moći da se pohvali ni setom – 6:3, 6:4, 7:6 (7-4) za Novakovo deveto… »
Nakon provokacija s tribina, Đoković reagovao na nesvakidašnji način u polufinalu Vimbldona (VIDEO)
City magazine 14.07.2023
Naš proslavljeni teniser Novak Đoković ponovo se plasirao u finale Vimbldona, gde će ga čekati pobednik iz meča između Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva. Iako je pobedio Janika Sinera sa 3:0 u setovima, meč je bio znatno neizvesniji nego što… »
VIDEO Đoković psovao na srpskom nakon provokacija iz publike – odgovor za nekulturne navijače na Vimbldonu
Nova 14.07.2023
Uvek Novak ima spreman odgovor Novak Đoković imao je problema tokom trećeg seta polufinala protiv Janika Sinera na Vimbldonu, a veći deo publike je standarno bio protiv njega. Srpski teniser se suočavao sa dve brejk ujedno i set lopte za Sinera, a… »
Đoković izborio deveto vimbldonsko finale
Najbolji teniser sveta je savladao Sinera koji je pružio žestok otpor. Novak Đoković će u nedelju igrati deveto vimbldonsko finale. I nadamo se osvojiti osmu titulu i tako u još jednom segmentu nadmašiti Rodžera Federera. Đoković je savladao… »
Novak ga prozvao pred celim svetom! Britanac krao Srbina na Vimbldonu - Đoković mu ovako odgovorio! (video)
Mondo 14.07.2023
Novak Đoković odgovorio Britancu koji mu je oteo poen. Novak Đoković odgovorio Britancu koji mu je oteo poen. Novak Đoković pobedio je u polufinalu Vimbldona Italijana Janika Sinera i ušao u finale, u kojem će igrati protiv Karlosa Alkaraza ili… »
Siner: Osećao sam se kao da sam imao neke šanse
Sport klub 14.07.2023
Italijanski teniser Janik Siner posle poraza od Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona smatra da je imao određene šanse protiv sedmostrukog šampiona najprestižnijeg teniskog turnira. – On je odigrao vrlo dobar meč. Ja sam dao sve od sebe. Osećao… »
Đoković pobedio Sinera za peto uzastopno finale Vimbldona
Novi magazin 14.07.2023
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u peto uzastopno finale Vimbldona, pošto je u Londonu pobedio italijanskog igrača Janika Sinera sa 6:3, 6:4, 7:6 (4). Đoković je do rekordnog 35. finala na grend slemovima stigao za dva sata i 46… »
Đoković se plasirao u svoje deveto finale na Vimbldonu
Vreme 14.07.2023
Tenis Najbolji srpski teniser u polufinalu je pobedio Italijana Janiku Sinera sa 3:0 u setovima. Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u svoje deveto finale na Vimbldonu. Đoković je u polufinalu koje se igralo na Centralnom terenu pobedio… »
Vesti dana »
Protesti i blokade - skup ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu "Pobunjeni univerzitet"
RTS pre 2 minutajoš 28 povezanih
Pokrenuta istraga za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
Vreme pre 14 minutajoš 3 povezane
INTERVJU Katarina Petrović o podršci studentima: Uvek su postojali ljudi sa stavom i kičmom, bez obzira na sve, kao i oni koji to nikada neće imati
Nova pre 4 satijoš 5 povezanih
Hladno, tmurno i kišovito! Sa 20 stepeni temperatura otišla u minus, evo kakvo nas vreme očekuje tokom nedelje
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih
Jezive fotografije sa mesta nesreće na Vračaru: Telo deke (75) na ulici, pregazio ga vršnjak!
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih