Povezane vesti
Ambasador: Srbija i Francuska bratski narodi, zato ćemo pomoći brži put ka EU
N1 Info 14.07.2023
Ambasador Francuske u Srbiji Pjer Košar izjavio je danas u Beogradu da su istorijski bratski odnosi dve zemlje "inspiracija za svakodnevno delovanje" te da sa tim osećanjem bratstva Francuska želi da Srbiji pomogne na putu ka Evropskoj uniji. „Znam… »
Ambasador: Srbija i Francuska bratski narodi, zato ćemo pomoći brži put ka EU
Novi magazin 14.07.2023
Ambasador Francuske u Srbiji Pjer Košar izjavio je danas u Beogradu da su istorijski bratski odnosi dve zemlje "inspiracija za svakodnevno delovanje" te da sa tim osećanjem bratstva Francuska želi da Srbiji pomogne na putu ka Evropskoj uniji. "Znam da… »
Košar: Francuska je angažovana u normalizaciji odnosa Beograda i prištine
Euronews 14.07.2023
Ambasador Francuske u Srbiji Pjer Košar izjavio je da ta zemlja želi da se evropske integracije Srbije ubrzaju i da francuska Agencija za razvoj želi da pomogne Srbiji na tom putu. U izjavi novinarima na prijemu u francuskoj ambasadi povodom… »
Ambasador Francuske: Želimo da pomognemo Srbiji na putu ka Evropskoj uniji
Insajder 14.07.2023
Ambasador Francuske u Srbiji Pjer Košar izjavio je danas u Beogradu da su istorijski bratski odnosi dve zemlje "inspiracija za svakodnevno delovanje" te da sa tim osećanjem bratstva Francuska želi da Srbiji pomogne na putu ka Evropskoj uniji. "Znam da… »
Košar: Želimo da se ubrza put Srbije ka EU
RTV 14.07.2023
BEOGRAD - Ambasador Francuske u Srbiji Pjer Košar izjavio je danas da ta zemlja želi da se evropske integracije Srbije ubrzaju i da francuska Agencija za razvoj želi da pomogne Srbiji na tom putu. U izjavi novinarima na prijemu u francuskoj ambasadi… »
Obeležavanje Dana pada Bastilje u Beogradu
Danas 14.07.2023
Ambasador Francuske Pjer Košar izjavio je danas da je Beograd jedan od retkih stranih gradova koji je odlikovan Legijom časti zato što je bio jedan od prvih i najslavnijih žrtava Velikog rata, čije stanovništvo, uprkos bombardovanju i… »
Vesti dana »

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 41 minutajoš 17 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane