Повезане вести

Ђоковић: Алкарас је највећи изазов за мене у овом тренутку

Ђоковић: Алкарас је највећи изазов за мене у овом тренутку

Нови магазин 14.07.2023
Новак Ђоковић победом над Јаником Синером пласирао се у 35. грен слем финале, девето на Вимблдону. А ривал ће му бити први тенисер света Карлос Алкарас коме ће ово бити прво финале на најпрестижнијем тениском турниру. Италијана… »
Због једне реченице Ðоковића многи остали у чуду: Одговорио на провокације Енглеза

Због једне реченице Ðоковића многи остали у чуду: Одговорио на провокације Енглеза

Нова 14.07.2023
Битан тријумф у мечу са много проблема. Новак Ђоковић је успео да се пласира у финале Вимблдона (35. гренд слем финале) победом над Јаником Синером са 6:3, 6:4, 7:6(4), али је меч још једном обележио рат са публиком. И сукоб са… »
ЂОКОВИЋ ПРЕД ВЕЛИКО ФИНАЛЕ СА АЛКАРАЗОМ Он је гладан, али гладан сам и ја !

ЂОКОВИЋ ПРЕД ВЕЛИКО ФИНАЛЕ СА АЛКАРАЗОМ Он је гладан, али гладан сам и ја !

Дневник 14.07.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у своје девето финале Вимблдона. Новак је у три сета савладао Италијана Јаника После меча Ђоковић је говорио на конференцији за медије Синера 6:3, 6:4, 7:6. "Било је доста борбе и… »
Алкарас: Не могу да верујем да сам у финалу, биће изузетно тешко против Новака

Алкарас: Не могу да верујем да сам у финалу, биће изузетно тешко против Новака

Спортски журнал 14.07.2023
Карлос се пласирао у финале Вимблдона, пошто је савладао руског тенисера Данијела Медведева са 3:0 (6:3, 6:3, 6:3) у полуфиналу. Шпански тенисер Карлос Алкарас изјавио је након пласмана у финале Вимблдона, да не може да верује да… »
Алкарас почистио Медведева за финале са Новаком

Алкарас почистио Медведева за финале са Новаком

Спортски журнал 14.07.2023
Шпанац ће покушати да стигне до прве титуле на Вимблдону, док би Ђоковићу у случају победе то била 24. грен слем титула у каријери. Први тенисер света Шпанац Карлос Алкарас пласирао се у финале Вимблдона, пошто је у три сета… »
Алкараз (углавном) као машина – за титулу против Новака!

Алкараз (углавном) као машина – за титулу против Новака!

Спорт клуб 14.07.2023
Шпанац Карлос Алкараз други је финалиста Вимблдона пошто је убедљиво савладао Данила Медведева из Русије - 6:3, 6:3, 6:3 за сат и 50 минута игре. Двадесетогодишњи играч ће се у недељу за титулу играти против Новака Ђоковића… »
Вимблдон - Шпанска "машина" прогутала Медведева и заказала нови "судар светова" против Новака у финалу!

Вимблдон - Шпанска "машина" прогутала Медведева и заказала нови "судар светова" против Новака у финалу!

Спортске.нет 14.07.2023
Ривал Новака Ђоковића у финалу Вимблдона биће први тенисер света Карлос Алкараз. Шпанац је у полуфиналу против Руса Данила Медведева одиграо маестрално, победио га је са 3:0 и ушао у своје друго гренд слем финале у каријери, у… »
Податак за историју: Ђоковић постао рекордер по броју гренд слем финала у обе конкуренције

Податак за историју: Ђоковић постао рекордер по броју гренд слем финала у обе конкуренције

Вести онлине 14.07.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић постао је први тенисер у историји у обе конкуренције који је стигао до 35 гренд слем финала, саопштили су организатори Вимблдона на званичном сајту. Ђоковић је до 35. гренд слем финала стигао пошто је… »
НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР СВЕТА ОДГОВОРИО ПРОВОКАТОРУ СА ТРИБИНА: Новак Ђоковић симулирао плакање

НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР СВЕТА ОДГОВОРИО ПРОВОКАТОРУ СА ТРИБИНА: Новак Ђоковић симулирао плакање

Дневник 14.07.2023
Новак Ђоковић је у полуфиналу надиграо италијанског тенисера Јаника Синера са 6:3, 6:4, 7:6., и у финалу је Вимблдона - у деветом гему трећег сета, Новак Ђоковић је сервирао за останак у сету, а један од навијача превише се… »
Ђоковић добио ривала у финалу Вимблдона: Алкараз и Медведев одиграли невероватан трећи сет

Ђоковић добио ривала у финалу Вимблдона: Алкараз и Медведев одиграли невероватан трећи сет

Вечерње новости 14.07.2023
ФИНАЛЕ Вимблдона добило је своје актере. У недељу ће се на Централном терену у Лондону састати Новак Ђоковић и Карлос Алкараз. Биће то реприза полуфинала недавно одиграног Ролан Гароса. Тањуг/АП Српски тенисер је са лакоћом… »
Ђоковић поставио још један апсолутни рекорд

Ђоковић поставио још један апсолутни рекорд

Спорт клуб 14.07.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић по девети у каријери пласирао се у финале Вимблдона. Други играч света ће у недељу играти за осму титулу у Лондону, а ривал ће му бити Карлос Алкараз или Данил Медведев. Новаку ће то бити 35. Грен… »

Вести дана »