Повезане вести
Цар прети Наташи, а она не престаје да га раскринкава јавно! Слао јој поруке, па она поручила: "Нећу проблеме с Алекс…
Блиц 15.07.2023
Наташа Москва, некадашња ријалити учесница, јуче је објавила да јој је Филип Цар слао поруке, те да жели да је види, а сад се поново огласила на ову тему. - Овако! Немам ништа са Филипом, напоран је, досадан је, зове на "видео… »
Цар се удвара другој: Како ли ће Алекс реаговати? Наташа Моксва изнела све у јавност: "хоће да ме види, нисам као оне које…
Блиц 14.07.2023
Наташа Москва, некадашња ријалити учесница, тврди да јој је Филип Цар слао поруке, те да жели да је види. - Ја сам озбиљна жена, мајка, одговорна особа, а у својој држави радим озбиљан посао. Бринем сама о себи и у озбиљној… »
Вести дана »
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 33 минутајош 51 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 1 сатјош 34 повезане
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 3 сатајош 31 повезана