Повезане вести
Драговић: Радујем се историјској сезони
Спорт клуб 15.07.2023
Капитен Црвене звезде Александар Драговић јако је задовољан досадашњим делом припрема. „Изузетно сам задовољан припремним периодом који је иза нас, одлично смо тренирали. Веома брзо смо се прилагодили захтевима новог стручног… »
Драговић: Капитенска трака је посебна одговорност, срећан сам што су у мени препознали лидера
Спортски журнал 15.07.2023
Желимо да навијачи уживају, очекујемо их против Фјорентине - навео је Александар. Фудбалери Црвене звезде су се после изузетно успешног припремног периода у Русији вратили у Београд. Капитен Александар Драговић је истакао да је и… »
Драговић: ''Срећан сам што су препознали лидера у мени!'' А хтео је у Сампдорију...
Спортске.нет 15.07.2023
С обзиром на промену стручног штаба, као и радикалне одлуке које је одмах по преузимању дужности донео нови шеф струке Барак Бахар, чинило се да ће израелском стручњаку бити потребно више времена да спроведе своје замисли у… »
Вести дана »

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана