Повезане вести
Новосађани данас потписивали подршку Вулину
Мој Нови Сад 15.07.2023
Данас су у центру Новог Сада грађани потписивали подршку директору БИА Александру Вулину, којем су САД увеле санкције. Покрет социјалиста данас је покренуо петицију и процес прикупљања потписа грађана Србије за, како кажу… »
Новосађани у центру града потписивали петицију подршке Вулину
Радио сто плус 15.07.2023
Петицију је покренуо Покрет социјалиста, странка чији је Вулин председник, а грађани су стајали у дугачким редовима да је потпишу. Помоћник градоначелника Новог Сада Иван Силер из Покрета социјалиста рекао је да им је намера била… »
Новосађани потписивали подршку Вулину: "Вулин није сам, оно што мисли он, мислимо и ми"
Радио 021 15.07.2023
У центру Новог Сада грађани су потписивали подршку директору БИА Александру Вулину, којем су САД увеле санкције. Покрет социјалиста данас је покренуо петицију и процес прикупљања потписа грађана Србије за, како кажу, осуду… »
Новосађани потписивали подршку Вулину: “Вулин није сам, оно што мисли он, мислимо и ми”
Ин медија 15.07.2023
У центру Новог Сада грађани су потписивали подршку директору БИА Александру Вулину, којем су САД увеле санкције, преноси 021.рс. Покрет социјалиста данас је покренуо петицију и процес прикупљања потписа грађана Србије за, како… »
Вести дана »
Син Миломира Јаћимовића пуштен после саслушања, Хрка и даље код Скупштине
НИН пре 40 минутајош 48 повезаних