Повезане вести
Ђоковић открио због чега се не брије: ''То је рецепт за дуг и срећан живот''
Вечерње новости 15.07.2023
Новак Ђоковић сутра игра финале Вимблдона против Алкараза, а добио је питање од српских новинара због чега се није обријао током целог турнира. Тањуг/АП - Имао сам раније сујеверја, сада немам уопште. У првој фази моје каријере… »
Ђоковић ће направити промену у изгледу за финале, многи су приметили нешто необично: „Морам да слушам жену“
Нова 15.07.2023
Одлучио се на промену пред велико финале Вимблдона. Новак Ђоковић је још једном, девети пут у каријери у финалу Вимблдона (7-1). Тамо га чека Карлос Алкараз и он је последња препрека до 24. гренд слем титуле након што је Јаник… »
Новак: Брада? Знате како кажу – слушај жену, срећан живот
Спорт клуб 15.07.2023
На Вимблдону смо Новака Ђоковића имали прилике да видимо са нешто дужом брадом него иначе. Није у питању сујеверја, већ – жеља супруге Јелене. „Имао сам раније сујеверја, сада немам уопште. У првој фази моје каријере сам морао… »
Вести дана »

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана