Повезане вести

Алексић: Оно што се данас догодило на седници Председништва странке је фронтални сукоб између мене и Јеремића

Алексић: Оно што се данас догодило на седници Председништва странке је фронтални сукоб између мене и Јеремића

Еуроневс 15.07.2023
Након што је Народна странка данас саопштила да Мирослав Алексић више није председник Извршног одбора те партије, Алексић је изјавио да је оно што се данас десило на седници страначког Председништва фронтални сукоб између њега и… »
Алексић: Ово је сада фронтални сукоб између Јеремића и мене

Бета 15.07.2023
Председништво Народне странке је данас изабрало нови Извршни одбор странке и заменило досадашњег председник тог тела Мирослава Алексића, што је он оценио као "фронтални сукоб" између председника странке Вука Јеремића и њега… »

Радио сто плус 15.07.2023
“Ово што се данас десило на Председништву странке могу сада назвати и фронталним сукобом између Вука Јеремића и мене, ја сам згранут начином на које се понело руководство Народне странке и жао ми је због тога”, рекао је Алексић… »
Алексић о цепању Народне странке: Ово је сада сукоб између мене и Јеремића

Алексић о цепању Народне странке: Ово је сада сукоб између мене и Јеремића

Правда 15.07.2023
Опозиција жестоко подељена. „Ово што се десило данас на Председништву странке сада се може назвати фронталним сукобом Вука Јеремића и мене, згрожен сам начином на који се руководство Народне странке понашало и жао ми је због… »
Алексић: Ово сад представља фронтални сукоб Јеремића и мене

Алексић: Ово сад представља фронтални сукоб Јеремића и мене

Нова 15.07.2023
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић је коментарушући данашњу седницу Председништва те партије рекао да ово сада представља "фронтални сукоб председника те странке Вука Јеремића и њега". „После овог данашњег… »

Н1 Инфо 15.07.2023
"Ово што се данас десило на председништву странке могу сада назвати и фронталним сукобом између Вука Јеремића и мене, ја сам згранут начином на које се понело руководство Народне странке и жао ми је због тога", изјавио је за Н1… »

Нови магазин 15.07.2023
"Ово што се данас десило на председништву странке могу сада назвати и фронталним сукобом између Вука Јеремића и мене, ја сам згранут начином на које се понело руководство Народне странке и жао ми је због тога", изјавио је за Н1… »

Вести дана »