Povezane vesti
Moka otkrio da je lagao zbog Zvezdana: Šok priznanje bivšeg košarkaša - Htela je da ga ogadi gledaocima, morao sam!
Mondo 15.07.2023
Zoran Moka Slavnić otkrio da je pričao laži sve zbog sina Zvezdana Slavnića. Zoran Moka Slavnić otkrio da je pričao laži sve zbog sina Zvezdana Slavnića Zoran Moka Slavnić, nekadašnji košarkaš i otac bivšeg rijaliti učesnika Zvezdana Slavnića, priznao je… »
"Javno priznajem da sam lagao": Moka Slavnić šokira - zbog sina Zvezdana i rijalitija ne preza ni od čega: "Morao sam da…
Blic 15.07.2023
Tokom boravka Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića na imanju u Šimanovcima u okviru šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", putem medija su verbalni rat vodili njena prijateljica Milena Kačavenda i njegov tata Zoran Slavnić Moka. Nakon što se Milena… »
Vesti dana »
Hladna jutra i povremeni sneg, a zatim naglo otopljenje krajem nedelje
Glas juga pre 3 satajoš 25 povezanih
Jučerašnja studentska akcija prikupljanja potpisa je uspela! – Tim Kreni-Promeni Prikupljanje potpisa
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 47 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 20 povezanih
Lavrov: Kijev noćas dronovima napao Putinovu rezidenciju, svi dronovi odbijeni
Beta pre 27 minutajoš 34 povezane
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih