Повезане вести

У Грчкој у мору настрадало дете

У Грчкој у мору настрадало дете

Политика 16.07.2023
АТИНА – Дечак стар шест година страдао је на плажи у Грчкој, након што је извучен из мора без свести, преносе данас грчки медији. Околности трагедије, која се догодила јуче на плажи Мегало Кавоуриоу на Атици, нису познати, а биће… »
Стравични детаљи утапања детета (6) у Грчкој! Родитељи нису ни приметили да је син нестао, купачи видели језив призор

Стравични детаљи утапања детета (6) у Грчкој! Родитељи нису ни приметили да је син нестао, купачи видели језив призор

Мондо 16.07.2023
Познати су нови детаљи утапања шестогодишњег детета у Грчкој. Познати су нови детаљи утапања шестогодишњег детета у Грчкој. Родитељи су ухапшени због кривичног дела "угрожавање детета", а откривени су нови детаљи… »
Дечак (6) сам ушао у море, родитељи нису ни приметили да га нема: Стравични детаљи трагедије у Грчкој, полиција ухапсила оца…

Дечак (6) сам ушао у море, родитељи нису ни приметили да га нема: Стравични детаљи трагедије у Грчкој, полиција ухапсила оца…

Нова 16.07.2023
Грчка полиција ухапсила је родитеље дечака (6) који се у суботу удавио у мору, након што је остављен без надзора. Како је сада откривено, родитељи су камповали у шуми, док је дечак сам отишао до плаже и ушао у море, а спасиоци… »
У Грчкој у мору смртно страдало дете

У Грчкој у мору смртно страдало дете

ИндексОнлине 16.07.2023
АТИНА – Дечак стар шест година смртно је страдао на плажи у Грчкој, након што је извучен из мора без свести, преносе данас грчки медији. Околности трагедије, која се догодила јуче на плажи Мегало Кавоуриоу на Атици, ниси познати… »
Ово је плажа у Грчкој где се удавило дете: Дечака извукли из мора без свести, родитељи нису ни знали где је

Ово је плажа у Грчкој где се удавило дете: Дечака извукли из мора без свести, родитељи нису ни знали где је

Телеграф 16.07.2023
Родитељи дечака су приведени након трагедије. Шестогодишњи дечак трагично је страдао јуче на плажи Мегало Кавури на Атици, након што је, како се верује сам ушао у воду. Тело детета које плута приметили су купачи око 18 часова и… »
Трагедија у Грчкој: Дечак (6) се удавио у мору

Трагедија у Грчкој: Дечак (6) се удавио у мору

Нова 16.07.2023
Шестогодишњи дечак преминуо је јуче поподне на плажи Мегало Кавоуриоу на Атици. Његово беживотно тело су спасиоци извукли из мора, а у болници су могли само да констатују смрт. Дечак је колима хитне помоћи превезен у Општу… »
Несрећа у Грчкој: Удавило се дете (6)

Несрећа у Грчкој: Удавило се дете (6)

Блиц 16.07.2023
Шестогодишње дете преминуло је јуче поподне на плажи Мегало Кавоуриоу на Атици. Тело дечака извучено је из мора без свести и одмах је пребачено у болницу где су лекари, нажалост, само могли да потврде смрт. Дечак је, према првим… »
Трагедија у Грчкој: Дете (6) се удавило у мору

Трагедија у Грчкој: Дете (6) се удавило у мору

Телеграф 16.07.2023
Дечак је, према првим информацијама, на плажи био са родитељима, који су након трагедије приведени. Шестогодишње дете преминуло је јуче поподне на плажи Мегало Кавоуриоу на Атици. Тело дечака извучено је из мора без свести и… »

Вести дана »