Povezane vesti
Porodila se zolina bivša: Na svet donela devojčicu, dala joj ime koje znači: "Srećna i velikodušna"
Blic 16.07.2023
Bivša učesnica "Zadruge" i bivša devojka Lazara Čolića Zole, Kristina Ina Rajzinger, se porodila i na svet je donela ćerkicu kojoj je dala ime Kajli, što je podelila na društvenoj mreži Instagram. Značenje imena Kajli je: Srećna i velikodušna… »
Porodila se zolina bivša! Svi se pitaju ko je tata, Lazar poručio - Neću dozvoliti da dete odrasta bez moje ljubavi!
Mondo 16.07.2023
Bivša devojka Lazara Čolića Zole, Ina Rajzinger, porodila se i na svet donela devojčicu. Bivša devojka Lazara Čolića Zole, Ina Rajzinger, porodila se i na svet donela devojčicu. Lazar Čolić Zola, pored veze s Miljanom Kulić imao je i nekoliko… »
Porodila se Ina Rajzinger! Bivša zadrugarka na svet donela devojčicu!
Alo 16.07.2023
Mala Kajli je došla na svet! Bivša zadrugarka, Ina Rajzinger, dugo je skrivala od očiju javnosti da je u drugom stanju, što je otkriveno tokom superfinalne noći. Naime, i tada je isticala da nije u drugom stanju, a onda je bivša zadrugarka Jelena… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 8 satijoš 2 povezane