Повезане вести

Ђоковић: Није лако, али изгубио сам од бољег

Ђоковић: Није лако, али изгубио сам од бољег

Радио сто плус 16.07.2023
“Није било баш добро за мене, али јесте за Карлоса. Морам да почнем са похвалама Алкарасу, апсолутно си заслужио честитке. Мислио сам да ћу имати проблеме са тобом на само шљаци и евентуално бетону, на трави не, али је то од ове… »
ВИДЕО: Супруга испратила Новака Ђоковића на финале Вимблдона просипањем воде

ВИДЕО: Супруга испратила Новака Ђоковића на финале Вимблдона просипањем воде

Радио 021 16.07.2023
Друштвеним мрежама шири се снимак како супруга Јелена испраћа Новака Ђоковића просипањем воде пред финале Вимблдона. Ђоковић у недељу игра финале Вимблдона против Карлоса Алакраса. Меч почиње у 15 часова. Дјоковиц леавинг фор… »
Ђоковићи опколили Алкараза! Карлос Новаку "отео" трофеј, а Јелена је онда стала пред Шпанца! (фото)

Ђоковићи опколили Алкараза! Карлос Новаку "отео" трофеј, а Јелена је онда стала пред Шпанца! (фото)

Мондо 16.07.2023
Породица Ђоковић има великог шампиона, а ово што су урадили после пораза Новака Ђоковића од Карлоса Алкараза показује колико су заправо велики. Породица Ђоковић има великог шампиона, а ово што су урадили после пораза Новака… »
Вимблдон: Алкараз победник у финалу, Новак Ђоковић остаје на 23 гренд слем трофеја

Вимблдон: Алкараз победник у финалу, Новак Ђоковић остаје на 23 гренд слем трофеја

Јужне вести 16.07.2023
ЕПА Карлос Алкараз први пут у каријери славио је на травнатим теренима Вимблдона и тако, бар привремено, спречио Новака Ђоковића да освоји 24. титулу на највећим тениским турнирима у каријери. У финалу Вимблдона, први тенисер… »
Упркос великој борби: Ђоковић без титуле на Вимблдону

Упркос великој борби: Ђоковић без титуле на Вимблдону

Радио 021 16.07.2023
Новак Ђоковић није успео да одбрани титулу на Отвореном првенству Енглеске у Вимблдону. Он је у финалу изгубио од Шпанца Карлоса Алкараса после велике борбе у пет сетова, са 1:6, 7:6 (8:6), 6:1, 3:6, 6:4. Ђоковић, у свом 35… »
"Можда није требало ни Федерера да победим..." Новак после пораза послао поруку и Швајцарцу: Сад смо квит!

"Можда није требало ни Федерера да победим..." Новак после пораза послао поруку и Швајцарцу: Сад смо квит!

Мондо 16.07.2023
Новак Ђоковић је после пораза од Карлоса Алкараза у финалу Вимблдона морао да се сети култног финала из 2019. године када је савладао Роџера Федерера. Новак Ђоковић је после пораза од Карлоса Алкараза у финалу Вимблдона морао да… »
Надал се огласио 10 минута после меча! Док је Ђоковић плакао на терену, Шпанац је ово написао!

Надал се огласио 10 минута после меча! Док је Ђоковић плакао на терену, Шпанац је ово написао!

Мондо 16.07.2023
Ево шта је Рафаел Надал објави чим је Алкараз победио! Ево шта је Рафаел Надал објави чим је Алкараз победио! Рафаел Надал честитао је Карлосу Алкаразу тријумф у финалу Вимблдона против Новака Ђоковића. Урадио је то само неколико… »
Звезде на трибинама и сузе за крај: Ноле се сломио на терену, реаговао Бен Стилер - ево шта мисли о српском тенисеру!

Звезде на трибинама и сузе за крај: Ноле се сломио на терену, реаговао Бен Стилер - ево шта мисли о српском тенисеру!

Мондо 16.07.2023
Новак Ђоковић изгубио је у финалу Вимблдона од Карлоса Алкараза. Бројне звезде су пратиле меч, а на крају је због њега реаговао и глумац Бен Стилер. Новак Ђоковић изгубио је у финалу Вимблдона од Карлоса Алкараза. Бројне звезде… »
Алкарас: Сан ми се остварио, играо сам финале против легенде, Ђоковић ме инспирише

Алкарас: Сан ми се остварио, играо сам финале против легенде, Ђоковић ме инспирише

Радио 021 16.07.2023
Шпански тенисер Карлос Алкарас рекао је данас да му се сан остварио тиме што је освојио Вимблдон, да је поносан на себе и истакао да га Новак Ђоковић инспирише. "Сан се остварио. Сјајно је победити, али и да сам изгубио, био бих… »
Хит! Стефан Ђоковић одмах отишао код Алкараза: Новак плакао кад га је видео, а он после финала снимљен са Шпанцем! Фото

Хит! Стефан Ђоковић одмах отишао код Алкараза: Новак плакао кад га је видео, а он после финала снимљен са Шпанцем! Фото

Мондо 16.07.2023
Карлос Алкараз је у мору честитки примио и једну коју вероватно није очекивао. Са трибина је сишао Новаков син Стефан и честитао му на победи. Карлос Алкараз је у мору честитки примио и једну коју вероватно није очекивао. Са… »
Алцараз у сјајном мечу савладао Ђоковића и освојио први Вимбледон у каријери

Алцараз у сјајном мечу савладао Ђоковића и освојио први Вимбледон у каријери

Ал Јазеера 16.07.2023
Данашњи финални меч између два водећа тенисера у овом тренутку био је истински спектакл од првог до посљедњег момента. Царлос Алцараз побједом над Новаком Ђоковићем са 3-2 у сетовима (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4) стигао је до свог… »
Алкараз после скоро пет сати борбе савладао Ђоковића и освојио Вимблдон

Алкараз после скоро пет сати борбе савладао Ђоковића и освојио Вимблдон

ИндексОнлине 16.07.2023
ЛОНДОН – Шпански тенисер Карлос Алкараз освојио је титулу на Вимблдону, након што је данас после скоро пет сати борбе у финалу савладао Новака Ђоковића 1:6, 7:6 (8:6), 6:1, 3:6, 6:4. Алкараз, који има само 20 година, освојио је… »
Пораз Ђоковића у Вимблдону: Довиђења у Њујорку

Пораз Ђоковића у Вимблдону: Довиђења у Њујорку

Време 16.07.2023
Тенис У судару генерација Новак Ђоковић је изгубио од младе шпанске звезде у успону Карлоса Алкараза резултатом 2:3 у сетовима. Меч је био исцрпљујућ, неизвестан, пун преократа, трајао је готово пет сати. Ноле је имао игру, имао… »
Алкараз победио Ђоковића у финалу Вимблдона

Алкараз победио Ђоковића у финалу Вимблдона

Слободна Европа 16.07.2023
Шпански тенисер Карлос Алкараз освојио је грен слем у Вимболдону победивши српског играча Новака Ђоковића са 3:2 (1:6, 7:6, 6:1, 3:6 и 6:4). Двадесетогодишњи Алкараз је освојио две грен слем титуле у каријери у другом учешћу у… »
Ђоковић остао без титуле на вимблдону, алкараз је шампион! Ништа од новог слема и првог места, Шпанац слави!

Ђоковић остао без титуле на вимблдону, алкараз је шампион! Ништа од новог слема и првог места, Шпанац слави!

Мондо 16.07.2023
Новак Ђоковић изгубио је од Карлоса Алкараза у финалу Вимблдона. Новак Ђоковић изгубио је од Карлоса Алкараза у финалу Вимблдона. Новак Ђоковић изгубио је од Карлоса Алкараза у финалу Вимблдона - 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4! На овај… »
Новак видео сина и заплакао! Сломио се после финала и само махнуо водитељки - пуне очи суза! (фото)

Новак видео сина и заплакао! Сломио се после финала и само махнуо водитељки - пуне очи суза! (фото)

Мондо 16.07.2023
Новак је одржао сјајан говор после губитка на Вимблдону, а када је видео сина Стефана на трибинама сломио се! Новак је одржао сјајан говор после губитка на Вимблдону, а када је видео сина Стефана на трибинама сломио се! Новак… »
Карлос Алкараз победио Новака Ђоковића и освојио Вимблдон

Карлос Алкараз победио Новака Ђоковића и освојио Вимблдон

Инсајдер 16.07.2023
Новак Ђоковић није успео да одбрани титулу на Отвореном првенству Енглеске у Вимблдону, пошто је данас у финалу изгубио од Шпанца Карлоса Алакраза после велике борбе у пет сетова, са 1:6, 7:6 (8:6), 6:1, 3:6, 6:4. Алкаразу је то… »

Радио 021 16.07.2023
Шпанац ће после другог великог трофеја у каријери остати први тенисер света. ЕПА Карлос Алкараз први пут у каријери славио је на травнатим теренима Вимблдона и тако, бар привремено, спречио Новака Ђоковића да освоји 24. титулу на… »
Ђоковић поражен у финалу Вимблдона: Алкараз освојио другу гренд слем титулу у каријери и уништио Новаков сан о златном слему…

Ђоковић поражен у финалу Вимблдона: Алкараз освојио другу гренд слем титулу у каријери и уништио Новаков сан о златном слему…

У центар 16.07.2023
Најбољи тенисер Србије Новак Ђоковић није успео да освоји 24. гренд слем титулу. Ђоковић је у финалу Вимблдона поражен у пет сетова од Карлоса Алкараза са 3:2 (1:6, 7:6 (8:6), 6:1, 3:6, 6:4). Новак је остао на 23 гренд слем… »
Почело финале Вимблдона између Ђоковића и Алкараза: Борба за титулу и “број 1”

Почело финале Вимблдона између Ђоковића и Алкараза: Борба за титулу и “број 1”

ИндексОнлине 16.07.2023
ЛОНДОН – Финале 136. Вимблдона између српског тенисера Новака Ђоковића и 16 година млађег Шпанца Карлоса Алкараза почело је у Лондону. Меч који је већ назван као “судар генерација” одлучује о новом шампиону, али и о томе ко ће од… »
Рекорди Новака Ђоковића: Крај се ни не назире

Рекорди Новака Ђоковића: Крај се ни не назире

Време 16.07.2023
Тенис Тренутно други тенисер света има највише освојених Грен Слем титула, највећи број недеља је провео на првом месту АТП листе, једини у историји се на сва четири Грен Слем турнира бар 10 пута пласирао у полуфинле, први у… »

Вести дана »