Повезане вести
Колувија о санкцијама Вулину: То нема никакве везе са мном, свашта сам чуо ових дана
Инсајдер 16.07.2023
Првооптужени Предраг Колувија у случају "Јовањица", којем се суди јер је као власник истоименог имања узгајао огромне количине марихуане, огласио се данас у видео поруци, да увођење америчких санкција шефу Безбедносно… »
Колувија о случају Вулин: Нема везе са мном, мени виза САД није суспендована
Н1 Инфо 16.07.2023
Предраг Колувија, првооптужени у случајевима "Јовањица 1" и "Јовањица 2", који је у тим поступцима означен као организатор криминалне групе која је узгајала марихуану на истоименом имању, чији је власник, објавио је видео на… »
ВИДЕО: Колувија: Санкције Вулину немају везе са мном, мени америчка виза није суспендована
Радио 021 16.07.2023
Предраг Колувија, првооптужени у случају "Јовањица", објавио је видео на Твитеру да би, како наводи, зауставио спекулације поводом санкција Александру Вулину. Колувија је у оптужницама означен као организатор криминалне групе… »
Вести дана »
Планета бруји о ономе што је урадио српски зет након магичне утакмице! Направио чудо на Мундијалу, па једним гестом дирнуо многе
Курир пре 6 минутајош 11 повезаних
"Имао је проблем са коцком, у 5. кругу хтео да напусти такмичење" Испливале мрачне тајне победника Звезда Гранда, све признао: Био је услов, или-или... (фото)
Курир пре 4 сатијош 11 повезаних
Прво паклених 35 степени, па невреме: Рхмз издао упозорење ове делова Србије
Мондо пре 1 сатјош 3 повезане