Povezane vesti
Koluvija o sankcijama Vulinu: To nema nikakve veze sa mnom, svašta sam čuo ovih dana
Insajder 16.07.2023
Prvooptuženi Predrag Koluvija u slučaju "Jovanjica", kojem se sudi jer je kao vlasnik istoimenog imanja uzgajao ogromne količine marihuane, oglasio se danas u video poruci, da uvođenje američkih sankcija šefu Bezbednosno informativne agencije Aleksandru… »
Koluvija o slučaju Vulin: Nema veze sa mnom, meni viza SAD nije suspendovana
N1 Info 16.07.2023
Predrag Koluvija, prvooptuženi u slučajevima "Jovanjica 1" i "Jovanjica 2", koji je u tim postupcima označen kao organizator kriminalne grupe koja je uzgajala marihuanu na istoimenom imanju, čiji je vlasnik, objavio je video na Tviteru da bi, kako… »
VIDEO: Koluvija: Sankcije Vulinu nemaju veze sa mnom, meni američka viza nije suspendovana
Radio 021 16.07.2023
Predrag Koluvija, prvooptuženi u slučaju "Jovanjica", objavio je video na Tviteru da bi, kako navodi, zaustavio spekulacije povodom sankcija Aleksandru Vulinu. Koluvija je u optužnicama označen kao organizator kriminalne grupe koja je uzgajala marihuanu… »
Vesti dana »
(Foto, video) Ovako su pali osumnjičeni za korupciju: Policija uhapsila dvojicu muškaraca zbog zloupotrebe službenog položaja, strpali u džep 12,5 miliona
Blic pre 35 minutajoš 92 povezane
Tesnom većinom izabran novi predsednik Skupštine Niša: Kvorum za sednicu dao i osuđeni bivši predsednik
Danas pre 20 minutajoš 47 povezanih
RZS: Promet robe u Srbiji u februaru realno veći 4,6 odsto nego pre godinu dana
Forbes pre 45 minutajoš 26 povezanih
BLOG UŽIVO Evropa se suprotstavlja Trampu, raste broj žrtava rata na Bliskom istoku
Nova pre 20 minutajoš 40 povezanih