Повезане вести

Син Данице Максимовић запросио мамину колегиницу: „Опет бих то урадио“

Син Данице Максимовић запросио мамину колегиницу: „Опет бих то урадио“

Нова 16.07.2023
Глумица има наследника, који је такође у уметничком свету. Редитељ Милош Лолић у свом послу је јако успешан, а сарађивао је и са мајком, Даницом Максимовић, на представи „Ианке Росее“ чија се премијера недавно одржала. Колико је… »
Запросио 3 деценије старију мамину колегиницу! Син Данице Максимовић - "Није ме одбила, опет бих то урадио!"

Запросио 3 деценије старију мамину колегиницу! Син Данице Максимовић - "Није ме одбила, опет бих то урадио!"

Мондо 16.07.2023
Син Данице Максимовић, Милош Лолић испричао је да је једном приликом запросио мамину колегиницу. Син Данице Максимовић, Милош Лолић испричао је да је једном приликом запросио мамину колегиницу. Једна од најомиљенијих српских… »
Син Данице Максимовић запросио три деценије старију мамину колегиницу, испричао анегдоту о познатој глумици: "Није ми…

Син Данице Максимовић запросио три деценије старију мамину колегиницу, испричао анегдоту о познатој глумици: "Није ми…

Блиц 16.07.2023
Даница Максимовић осим што је успешна глумица, она је и поносна мајка Милоша Лолића који је цењен режисер. Како је једном приликом глумица, срце јој је било највеће када је схватила да је у иностранству знају као мајку режисера… »

Вести дана »