Povezane vesti
Lučić: "Ceo život imam jedan san..."
Sportske.net 16.07.2023
Fudbaleri Crvene zvezde ulaze u poslednju fazu priprema za novu sezonu. Pred ekipom Baraka Bahara su još dve provere pre starta Super lige Srbije 29. jula. Crvena zvezda će posle fenomenalnih partija i osvanja turnira u Rusiji na svojoj "Marakani" 22… »
Momak o kome se priča: Sanjam Ligu šampiona sa Zvezdom
Sport klub 16.07.2023
Vladimir Lučić jedan je od mladih igrača Crvene zvezde, koji je tokom pripremnih utakmica privukao pažnju novog trenera Baraka Bahara i posebno navijača crveno-belih. Lučić je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Čukaričkom. „Srećan sam uvek kad sam u… »
Lučić: Sanjam Ligu šampiona sa Zvezdom
Sportski žurnal 16.07.2023
”Srećan sam uvek kad sam u Zvezdi. Nakon uspešne pozajmice u Čukaričkom, vratio sam se u svoj klub i drago mi je ako sam uspeo da opravdam očekivanja stručnog štaba. Zadovoljan sam, postigao sam dva gola, ali uvek težim ka višem”. Fantastičan utisak na… »
Vesti dana »

Dodikov advokat Sudu BiH podneo zahtev da njegov klijent zatvorsku kaznu otkupi novčanom
Beta pre 33 minutajoš 60 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 33 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane