Повезане вести
Ђоковић: Не волим да изгубим, али можда се вратило за нека добијена финала
Политика 16.07.2023
ЛОНДОН – Не волим да изгубим меч на оваквом нивоу, али морам да будем веома захвалан јер сам много титула и тешких мечева добијао, на пример против Федерера у финалу 2019. године, кад сам спасао две меч лопте. Можда је требало… »
Карлос Алкараз шампион Вимблдона
Глас Америке 16.07.2023
Лондон — Шпански тенисер Карлос Алкараз победник је Отвореног првенства Енглеске у Вимблдону – пошто је у финалу са 3:2 (1:6, 7:6 (6), 6:1, 3:6, 6:4) у сетовима победио досадашњег носиоца титуле шампиона, другог тенисера света… »
Рекао сам вам пре два минута све! Провокација за Новака после меча: Немам шта да додам, објаснио сам већ! (фото)
Мондо 16.07.2023
Новак је показао руком и било је очигледно да му не прија то што чује. Новак је показао руком и било је очигледно да му не прија то што чује. Новак Ђоковић анализирао је свој п ораз од Алкараза у финалу Вимблдона, а новинари на… »
Новак пустио сузу када је погледао сина: Не волим да изгубим, али можда се вратило за нека добијена финала (видео)
Спортски журнал 16.07.2023
Драго ми је да је мој син и даље ту, да се и даље смеје. Волим те, хвала што ме подржаваш, загрлићу те и можемо да се волимо и даље - поручио је Ђоковић. За разлику од већине публике на Централном терену, која је усхићено… »
Видео сам шта он ради, ово је био мој план! Ђоковић се огласио о одлучујућем поену: То је била моја шанса и промашио сам
Мондо 16.07.2023
Новак Ђоковић говорио је после пораза у финалу Вимблдона о поену одлуке. Новак Ђоковић говорио је после пораза у финалу Вимблдона о поену одлуке. Новак Ђоковић дуго ће жалити због пропуштене шансе у петом сету финала Вимблдона… »
Па, ово је сјајно - Стефан Ђоковић очи у очи са Алкаразом!
Спортске.нет 16.07.2023
Много емоција је показао Новак Ђоковић данас после пораза у маратонском финалу Вимблдона, поготово када је током говора на свечаној церемонији погледао ка сину Стефану у ложи после чега није успео да задржи сузе. Али, недуго… »
Ђоковић: Алкараз има најбоље од Рафе, Роџера и мене!
Нови магазин 16.07.2023
Новак Ђоковић био је разочаран после пораза од Карлоса Алкараза у финалу Вимблдона, али и оптимистичан после свега што је виђено у одлучујућем дуелу. Двадесетогодишњи Шпанац је славио у пет сетова и зауставио Србина на путу до… »
Емотивна исповест Ђоковића: Новак открио кад је све пошло по злу у финалу Вимблдона
Нова 16.07.2023
Отворио душу. Новак Ђоковић је након пораза од Карлос Алакраза од 3:2 у финалу Вимблдона остао без шансе да освоји такозвани „календарски слем“, прекинуо је низ без пораза (последњи пут изгубио 2017. године), а по завршетку меча… »
Један рат превише, један ударац више: Шта је коштало Новака освајања Вимблдона и како је то Алкараз искористио
Нова 16.07.2023
У два момента се ломио читав меч. Оба пута је Карлос Алкараз успео да се последњим атомима снаге ишчупа против Новака Ђоковића. Шпанац је славио у пет сетова са 1:6, 7:6(6), 6:1, 3:6, 6:4 после четири сата и 42 минута чудесног… »
Новак признао чиме га је Алкараз изненадио, али и шта га је изневерило
Спортске.нет 16.07.2023
Новак Ђоковић је данас стао на корак од 24. гренд слем титуле у каријери. Најбољи тенисер свих времена је у финалу Вимблдона поражен од 16 година млађег Шпанца Карлоса Алкараза са 3:2, а после меча је и на прес конференцији још… »
Алкарас: Остварио сам сан, писао сам историју са легендом
Вести онлине 16.07.2023
– Титула на Вимблдону је остварење сна, рекао сам то већ раније, сјајно је победити, али и да сам изгубио био бих веома поносан на себе и што сам писао историју на овом дивном турниру – рекао је млади шпански тенисер Карлос… »
Ђоковић: Алкараз има најбоље од Рафе, Роџера и мене!
Спорт клуб 16.07.2023
Новак Ђоковић био је разочаран после пораза од Карлоса Алкараза у финалу Вимблдона, али и оптимистичан после свега што је виђено у одлучујућем дуелу. Двадесетогодишњи Шпанац је славио у пет сетова и зауставио Србина на путу до… »
Ђоковић: Није лако, али изгубио сам од бољег
Нови магазин 16.07.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас да никад није лако кад се изгуби велики меч, али је навео да је Шпанац Карлос Алкарас био бољи у данашњем финалу Вимблдона. "Није било баш добро за мене, али јесте за Карлоса. Морам… »
ВИДЕО Новак се „сломио“ и заплакао после финала, стигле га емоције због сина, пукао му глас
Нова 16.07.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић није успео да задржи емоције после финала Вимблдона са Карлосом Алкаразом. Новак је поражен у пет сетова великог финала са 6:1, 6:7 (6), 6:3, 1:6, 4:6 и на крају му је било више него јасно… »
ВИДЕО: Ђоковић се расплакао након епске битке на Вимблдону, кроз сузе се обратио сину
Радио 021 16.07.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић поражен је у финалу Вимблдона 2:3 од Шпанца Карлоса Алкараза након четири сата и 42 минута игре. Упркос болном поразу у финалу Вимблдона, Новак Ђоковић је непосредно након меча спортски… »
Ђоковић у сузама поручио сину Стефану: Хвала за подршку
Спорт клуб 16.07.2023
Новак Ђоковић је поражен у финалу Вимблдона од Шпанца Карлоса Алкараза. Новак Ђоковић је поражен после невероватног меча у Лондону, у финалу Вимблдона од Шпанца Карлоса Алкараза, после пет сетова. „Није било баш добро за мене… »
Новакове сузе након пораза у финалу: Обратио се сину, па га преплавиле емоције
Еуроневс 16.07.2023
Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић, поражен је у финалу Вимблдона 2:3 од стране Шпанца, Карлоса Алкараза након четири сата и 42 минута игре. Упркос болном поразу, Новак је непосредно након меча од срца спортски честита… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана