Povezane vesti

Novak Đoković kažnjen zbog poteza u finalu! Izgubio trofej na Vimbldonu, sad još mora da im plati!

Novak Đoković kažnjen zbog poteza u finalu! Izgubio trofej na Vimbldonu, sad još mora da im plati!

Mondo 17.07.2023
Srpski teniser Novak Đoković saznao kolika je kazna. Srpski teniser Novak Đoković saznao kolika je kazna. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković kažnjen je nakon poraza u finalu Vimbldona! Najprestižniji teniski turnir rešio je da udari po… »
Đoković: Ne volim da izgubim, ali možda se vratilo za neka dobijena finala

Đoković: Ne volim da izgubim, ali možda se vratilo za neka dobijena finala

IndeksOnline 17.07.2023
LONDON – Ne volim da izgubim meč na ovakvom nivou, ali moram da bude veoma zahvalan jer sam mnogo titula i teških mečeva dobijao, na primer protiv Federera u finalu 2019. godine, kad sam spasao dve meč lopte. Možda je trebalo neke druge mečeve da… »
Nisam ja najbolji na svetu, nego Novak! Alkaraz nije ni blizu aroganciji Federera i Rafe: Najiskrenije to kažem!

Nisam ja najbolji na svetu, nego Novak! Alkaraz nije ni blizu aroganciji Federera i Rafe: Najiskrenije to kažem!

Mondo 17.07.2023
Karlos Alkaraz poštuje Novaka Đokovića mnogo više nego što su to činili njegovi (bivši) rivali Rodžer Federer i Rafael Nadal. Karlos Alkaraz poštuje Novaka Đokovića mnogo više nego što su to činili njegovi (bivši) rivali Rodžer Federer i… »
Šta je Novak rekao za mene!? Alkaraz ostao u šoku zbog Đokovićevih reči: To je skroz ludo!

Šta je Novak rekao za mene!? Alkaraz ostao u šoku zbog Đokovićevih reči: To je skroz ludo!

Mondo 17.07.2023
Novak Đoković je sipao komplimente na račun Karlosa Alkaraza i oduševio je i njega. Novak Đoković je sipao komplimente na račun Karlosa Alkaraza i oduševio je i njega. Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da dođe do osmog Vimbldona u… »

Vesti dana »