Povezane vesti
Koalicija Niš, moj grad: Niš je grad sa hroničnim nedostatkom parking mesta
Jug press 17.07.2023
NIŠ Odbornici Koalicije Niš, moj grad Miodrag Stanković i Branislav Jovanović i članica predsedništva koalicije Niš, moj grad Svetlana Radovanović, razgovarali su danas sa građanima koji žive u ulici Vojvode Tankosića. “Mi se nalazimo u… »
"Niš, moj grad" predlaže lokacije za nove garaže: Imamo 3.600 parking mesta na 100.000 automobila
Južne vesti 17.07.2023
Manjak mesta za parkiranje u Nišu je višegodišnji problem, na koji ponovo ukazuju iz Koalicije "Niš moj grad" i iznose podatak da na oko 100.000 registrovanih autobila ima svega 3.600 parking-mesta. Predlažu zato izgradnju višespratnih javnih… »
Jugmedia 17.07.2023
Odbornici Koalicije Niš, moj grad Miodrag Stanković i Branislav Jovanović i članica predsedništva koalicije Niš, moj grad Svetlana Radovanović, razgovarali su danas sa građanima koji žive u ulici Vojvode Tankosića, saopšteno je danas iz… »
Niške vesti 17.07.2023
„Ovde su pešaci na kolovozu a ulica je ja jako frekventna jer vodi do Doma zdravlja. To se zove nebriga za građane“, rekla je Svetlana Radovanović, članica predsedništva Koalicije Niš, moj grad. Odbornik koalicije „Niš moj grad“ Miodrag… »
Vesti dana »
Ko je Abu Mohamad al-Julani koji je šokirao Bašara al Asada, ali i Ruse?
Danas pre 2 satajoš 28 povezanih
Srbija odbacuje kurtijeve tvrdnje, nastavlja se progon Srba na KiM: Petar Petković se obratio javnosti
Kurir pre 3 minutajoš 99 povezanih
SRCE: Dok se školski sistem u državi raspada, ministarka prosvete se bavi naručenim temama SNS
Novi magazin pre 56 minutajoš 26 povezanih
Kurtijevi specijalci sa dugim cevima demonstriraju silu: Okupirali svaku raskrsnicu u Kosovskoj Mitrovici, do sada nezabeležena eskalacija! (foto/video)
Kurir pre 3 minutajoš 25 povezanih
PSG osudio izvinjenje direktora novosadske gimnazije premijeru Milošu Vučeviću
Danas pre 45 minutajoš 14 povezanih