Повезане вести

"Закључај ми тугу, сине мој..." Потресне речи оца малог Стефана, на годишњицу несреће

"Закључај ми тугу, сине мој..." Потресне речи оца малог Стефана, на годишњицу несреће

Телеграф 18.07.2023
Пре две године у Улици Маријане Грегоран погинуо је десетогодишњи Стефан Балић, а повређени су његов брат Лука и отац Михаило. На данашњи дан пре тачно две године догодила се језива саобраћајна несрећа у Београду у којој је… »
"Страх ме је када са другим унуком прелазим улицу": Две године од смрти Стефана (9) на Карабурми, бол породице не пролази: "Не…

"Страх ме је када са другим унуком прелазим улицу": Две године од смрти Стефана (9) на Карабурми, бол породице не пролази: "Не…

Блиц 18.07.2023
Пре тачно две године, у Улици Маријане Грегоран догодила се стравична саобраћајна несрећа у којој је погинуо десетогодишњи Стефан Балић, а повређени су његов брат Лука, који је тада имао четири године, као и отац Михаило. Две… »
"Маљем као да су ме ударили у главу када сам чуо да је убици унука смањена казна": Исповест Стефановог деде

"Маљем као да су ме ударили у главу када сам чуо да је убици унука смањена казна": Исповест Стефановог деде

Телеграф 18.07.2023
Стефан Балић (10) преминуо је од последица повреда које је задобио у стравичној саобраћајној несрећи која се 18. јула 2021. године догодила у Улици Маријане грегоран на Карабурми. Пре тачно две године, у Улици Маријане Грегоран… »
Сузе за малим Стефаном и даље теку Карабурмом: Лазар Галић добио осам година робије за угашен дечији живот

Сузе за малим Стефаном и даље теку Карабурмом: Лазар Галић добио осам година робије за угашен дечији живот

Телеграф 18.07.2023
Упркос томе што је побегао са лица места, није пружио помоћ и раније био осуђиван због прексршаја у саобраћају, и то у истој улици у којој је Стефан настрадао, Апелациони суд је Лазару Галићу казну смањио са 10 на осам година… »

Вести дана »