Povezane vesti
"Zaključaj mi tugu, sine moj..." Potresne reči oca malog Stefana, na godišnjicu nesreće
Telegraf 18.07.2023
Pre dve godine u Ulici Marijane Gregoran poginuo je desetogodišnji Stefan Balić, a povređeni su njegov brat Luka i otac Mihailo. Na današnji dan pre tačno dve godine dogodila se jeziva saobraćajna nesreća u Beogradu u kojoj je Lazar Galić na… »
"Strah me je kada sa drugim unukom prelazim ulicu": Dve godine od smrti Stefana (9) na Karaburmi, bol porodice ne prolazi: "Ne…
Blic 18.07.2023
Pre tačno dve godine, u Ulici Marijane Gregoran dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo desetogodišnji Stefan Balić, a povređeni su njegov brat Luka, koji je tada imao četiri godine, kao i otac Mihailo. Dve godine kasnije… »
Suze za malim Stefanom i dalje teku Karaburmom: Lazar Galić dobio osam godina robije za ugašen dečiji život
Telegraf 18.07.2023
Uprkos tome što je pobegao sa lica mesta, nije pružio pomoć i ranije bio osuđivan zbog preksršaja u saobraćaju, i to u istoj ulici u kojoj je Stefan nastradao, Apelacioni sud je Lazaru Galiću kaznu smanjio sa 10 na osam godina. Na današnji dan pre… »
"Maljem kao da su me udarili u glavu kada sam čuo da je ubici unuka smanjena kazna": Ispovest Stefanovog dede
Telegraf 18.07.2023
Stefan Balić (10) preminuo je od posledica povreda koje je zadobio u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se 18. jula 2021. godine dogodila u Ulici Marijane gregoran na Karaburmi. Pre tačno dve godine, u Ulici Marijane Gregoran dogodila se stravična… »
Vesti dana »
„Nova“ piše: Marko Mišković naplatio od države milionsku odštetu, a na spisku najvećih poreskih dužnika
Nova pre 34 minutajoš 134 povezane
Ješić nakon izlaska: Pritvor je nedostojan čoveka, pun je stenica i pretrpan ljudima
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih
Gašić: Napustio nas je veliki borac, ali pre svega čovek i prijatelj
Politika pre 16 minutajoš 85 povezanih