Повезане вести
Саудијци доводе нову звезду код кристијана Роналда: Играли заједно у Манчестеру, после освојеног трофеја иде у Ал Наср!
Мондо 18.07.2023
Алекс Тељес ће бити нови фудбалер Ал Насра у наредним данима. Алекс Тељес ће бити нови фудбалер Ал Насра у наредним данима. Прво су дошли Андерсон Талиска и Давид Оспина, затим је Ал Наср покренуо лавину долазака највећих… »
Роналдо највећи промотер: Не враћам се у Европу, дођите у Арабију !
Вечерње новости 18.07.2023
НЕ враћам се у Европу. Тамошњи фудбал је изгубио квалитет! Мртав хладан, ово је јуче изјавио Кристијано Роналдо, актуелни ас арабијског Ал Насра, који је у опширном интервјуу објаснио своје разлоге одласка из европског фудбала… »
Роналдо: Саудијска лига је боља од америчке МЛС
Нови магазин 18.07.2023
Фудбалер Ал Насра Кристијано Роналдо рекао је да је саудијска лига много јача од америчке Мејџор лиге, након што је његов велики ривал Лионел Меси потписао уговор са Интером из Мајамија. Роналдо је после Светског првенства у… »
Роналдо: Изабрао сам јачу лигу од Месија
Политика 18.07.2023
Португалски суперстар Кристијано Роналдо који је први повукао ногу и из Европе отишао у Саудијску Арабију, огласио се и поручио да се неће враћати на Стари континент, додавши да је лига у којој он наступа боља од америчке МЛС… »
Роналдо: Нећу се вратити у европски фудбал
Данас 18.07.2023
Када је Кристијано Роналдо прешао да игра за саудијски Ал Наср нико није ни слутио да ће убрзо велики број фудбалера из „лига петица“ управо тамо наставити са својим каријерама. Управо зато Роналдо не размишља више о европском… »
Оживео сам Серију А, отворио сам Пандорину кутију у Саудијској Арабији, Европа је у паду
Еуроневс 18.07.2023
Кристијано Роналдо је решио да изађе пред новинаре после убедљивог пораза Ал Насра од Селте (0:5) на припремама. Португалац је био задовољан првим полувременом, које је било егал, да би на дебију тренера Рафе Бенитеза, Селта у… »
Роналдо без пардона: "Све је кренуло од мене, никада више у европски фудбал"
Спортске.нет 18.07.2023
Нападач Ал Насра Кристијано Роналдо верује да је његов утицај био круцијалан за велику сеобу фудбалера у Саудијску Арабију овог лета. Роналду је без икакве сумње обећано када је зимус потписивао богат уговор са Ал Насром да ће… »
Роналдо отворио "рат" против месија! Напао га јер је отишао у Америку: Због мене ће у Арабију долазити највећи играчи!
Мондо 18.07.2023
Кристијано Роналдо сматра да је Лионел Меси погрешио када је изабрао МЛС. Кристијано Роналдо сматра да је Лионел Меси погрешио када је изабрао МЛС. Након што је Манчестер јунајтед зимус отерао Кристијана Роналда, један од… »
Вести дана »
Гламочић: Европска администрација разумела српски проблем са млеком, прелевмани нису трајно решење
РТВ пре 18 минутајош 30 повезаних
Преко интернета продавао лажну брендирану одећу! Полиција упала у објекат у Новом Пазару и запленила робу вредну 2 милиона динара
Блиц пре 1 сатјош 28 повезаних
САЗНАЈЕМО Данка Нешовић прави чистку у Петој гимназији: Последњег дана на функцији суспендовала четворо професора
Нова пре 7 сатијош 29 повезаних
Обилазе председник и министри, поклони за децу, претње и напади на студенте и активисте: Шта се ради у местима која чекају изборе
Н1 Инфо пре 2 сатајош 63 повезане