Povezane vesti

Saudijci dovode novu zvezdu kod kristijana Ronalda: Igrali zajedno u Mančesteru, posle osvojenog trofeja ide u Al Nasr!

Saudijci dovode novu zvezdu kod kristijana Ronalda: Igrali zajedno u Mančesteru, posle osvojenog trofeja ide u Al Nasr!

Mondo 18.07.2023
Aleks Teljes će biti novi fudbaler Al Nasra u narednim danima. Aleks Teljes će biti novi fudbaler Al Nasra u narednim danima. Prvo su došli Anderson Taliska i David Ospina, zatim je Al Nasr pokrenuo lavinu dolazaka najvećih svetskih zvezda u Saudijsku… »
Ronaldo najveći promoter: Ne vraćam se u Evropu, dođite u Arabiju !

Ronaldo najveći promoter: Ne vraćam se u Evropu, dođite u Arabiju !

Večernje novosti 18.07.2023
NE vraćam se u Evropu. Tamošnji fudbal je izgubio kvalitet! Mrtav hladan, ovo je juče izjavio Kristijano Ronaldo, aktuelni as arabijskog Al Nasra, koji je u opširnom intervjuu objasnio svoje razloge odlaska iz evropskog fudbala, ali i posebno… »
Ronaldo: Saudijska liga je bolja od američke mls

Ronaldo: Saudijska liga je bolja od američke mls

Sportski žurnal 18.07.2023
U prvoj sezoni Ronaldo nije osvojio trofej sa Al Nasrom, ali je postigao 14 golova u 19 utakmica. Fudbaler Al Nasra Kristijano Ronaldo rekao je da je saudijska liga mnogo jača od američke Mejdžor lige, nakon što je njegov veliki rival Lionel Mesi… »
Ronaldo: Saudijska liga je bolja od američke MLS

Ronaldo: Saudijska liga je bolja od američke MLS

Novi magazin 18.07.2023
Fudbaler Al Nasra Kristijano Ronaldo rekao je da je saudijska liga mnogo jača od američke Mejdžor lige, nakon što je njegov veliki rival Lionel Mesi potpisao ugovor sa Interom iz Majamija. Ronaldo je posle Svetskog prvenstva u Kataru prošlog decembra… »
Ronaldo: Izabrao sam jaču ligu od Mesija

Ronaldo: Izabrao sam jaču ligu od Mesija

Politika 18.07.2023
Portugalski superstar Kristijano Ronaldo koji je prvi povukao nogu i iz Evrope otišao u Saudijsku Arabiju, oglasio se i poručio da se neće vraćati na Stari kontinent, dodavši da je liga u kojoj on nastupa bolja od američke MLS lige koju je izabrao… »
Ronaldo: Neću se vratiti u evropski fudbal

Ronaldo: Neću se vratiti u evropski fudbal

Danas 18.07.2023
Kada je Kristijano Ronaldo prešao da igra za saudijski Al Nasr niko nije ni slutio da će ubrzo veliki broj fudbalera iz „liga petica“ upravo tamo nastaviti sa svojim karijerama. Upravo zato Ronaldo ne razmišlja više o evropskom fudbalu. „Evropa… »
Oživeo sam Seriju A, otvorio sam Pandorinu kutiju u Saudijskoj Arabiji, Evropa je u padu

Oživeo sam Seriju A, otvorio sam Pandorinu kutiju u Saudijskoj Arabiji, Evropa je u padu

Euronews 18.07.2023
Kristijano Ronaldo je rešio da izađe pred novinare posle ubedljivog poraza Al Nasra od Selte (0:5) na pripremama. Portugalac je bio zadovoljan prvim poluvremenom, koje je bilo egal, da bi na debiju trenera Rafe Beniteza, Selta u u poslednjih pola sata i… »
Ronaldo bez pardona: "Sve je krenulo od mene, nikada više u evropski fudbal"

Ronaldo bez pardona: "Sve je krenulo od mene, nikada više u evropski fudbal"

Sportske.net 18.07.2023
Napadač Al Nasra Kristijano Ronaldo veruje da je njegov uticaj bio krucijalan za veliku seobu fudbalera u Saudijsku Arabiju ovog leta. Ronaldu je bez ikakve sumnje obećano kada je zimus potpisivao bogat ugovor sa Al Nasrom da će saudijska Pro liga… »
Ronaldo otvorio "rat" protiv mesija! Napao ga jer je otišao u Ameriku: Zbog mene će u Arabiju dolaziti najveći igrači!

Ronaldo otvorio "rat" protiv mesija! Napao ga jer je otišao u Ameriku: Zbog mene će u Arabiju dolaziti najveći igrači!

Mondo 18.07.2023
Kristijano Ronaldo smatra da je Lionel Mesi pogrešio kada je izabrao MLS. Kristijano Ronaldo smatra da je Lionel Mesi pogrešio kada je izabrao MLS. Nakon što je Mančester junajted zimus oterao Kristijana Ronalda, jedan od najboljih fudbalera sveta je… »

Vesti dana »