Povezane vesti
Australijska svemirska agencija istražuje poreklo misterioznog predmeta pronađenog na obali Indijskog okeana
Insajder 18.07.2023
Australijske vlasti su saopštile danas da istražuju da li je cilindrični predmet veličine malog automobila koji je pronađen na udaljenom delu obale Indijskog okeana, svemirski otpad neke inostrane rakete. Policija je u nedelju kasno uveče pronašla… »
Australija: Misteriozni predmet pronađen na obali indijskog okeana
RTV 18.07.2023
KANBERA - Australijske vlasti su saopštile danas da istražuju da li je cilindrični predmet veličine malog automobila koji je pronađen na udaljenom delu obale Indijskog okeana, svemirski otpad neke inostrane rakete. Policija je u nedelju kasno uveče… »
Vlasti Australije istražuju: Misteriozni predmet pronađen na obali Indijskog okeana
Euronews 18.07.2023
Australijske vlasti su saopštile da istražuju da li je cilindrični predmet veličine malog automobila koji je pronađen na udaljenom delu obale Indijskog okeana, svemirski otpad neke inostrane rakete. Policija je u nedelju kasno uveče pronašla predmet… »
Vesti dana »
Pljuskovi i nepovoljan biometeo alarm: Osveženje u Novom Sadu, uz oprez za reumatičare
Moj Novi Sad pre 38 minutajoš 27 povezanih
"Ponosan sam što sam kapiten ovog tima!" Posle preokreta i neviđene drame su prošli u polufinale! Vođa ekipe emotivno govorio nakon pobede
Kurir pre 58 minutajoš 56 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Masovan ruski napad na Kijev: Raste broj stradalih, Finska zatvorila deo vazdušnog prostora
Euronews pre 23 minutajoš 9 povezanih
Na graničnim prelazima na izlazu iz Srbije ovog jutra najveća zadržavanja beleže se za teretna motorna vozila
Telegraf pre 12 minutajoš 7 povezanih
Kijev napadnut dronovima i raketama, najmanje 10 žrtava, među njima i deca
BBC News pre 8 minutajoš 8 povezanih