Povezane vesti
Duga kosa, brada - Marko Milošević u Beogradu, evo kako izgleda! Pojavio se u SPS-u: "Nisi mogao lepši dan da odabereš"
Mondo 18.07.2023
Marko Milošević poručio je kako će mu ideja socijalizma biti zauvek u srcu. Marko Milošević poručio je kako će mu ideja socijalizma biti zauvek u srcu. Unuk pokojnog predsednika Slobodana Miloševića Marko Milošević (24) primljen je u Glavni odbor… »
(VIDEO) „Za mene je ova ideja večna“: Unuk Slobodana Miloševića se obratio pre sednice Glavnog odbora SPS
Danas 17.07.2023
Drago mi je što sam u prisustvu dragih prijatelja, partijskih drugova. Za mene je ova ideja večna i drago mi je što to postoji u ovakvom kontinuitetu, i još će da postoji, tek će da postoji, rekao je Marko Milošević, unuk Slobodana Miloševića, pre… »
Vesti dana »
Skupština završila rad za danas, nastavak sednice sutra u 10 časova: Izjava ministra Nikole Selakovića izazvala oštre reakcije opozicije (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 32 povezane
Haos na pomolu! Oni se nikoga ne boje: Jemen ulazi u rat ako padnu novi udari na Iran
Večernje novosti pre 5 minutajoš 56 povezanih
Studenti proglasili blokadu Dekanata Medicinskog fakulteta: Razlog – odbijanje zahteva od strane v.d. dekana, odložena sednica Izbornog veća
Insajder pre 2 satajoš 48 povezanih
"To je bolest, ne znaš da li će se vratiti": Vlade Đurović o strahu najtalentovanijeg igrača Zvezde
Mondo pre 0 minutajoš 34 povezane