Povezane vesti
Duga kosa, brada - Marko Milošević u Beogradu, evo kako izgleda! Pojavio se u SPS-u: "Nisi mogao lepši dan da odabereš"
Mondo 18.07.2023
Marko Milošević poručio je kako će mu ideja socijalizma biti zauvek u srcu. Marko Milošević poručio je kako će mu ideja socijalizma biti zauvek u srcu. Unuk pokojnog predsednika Slobodana Miloševića Marko Milošević (24) primljen je u Glavni odbor… »
(VIDEO) „Za mene je ova ideja večna“: Unuk Slobodana Miloševića se obratio pre sednice Glavnog odbora SPS
Danas 17.07.2023
Drago mi je što sam u prisustvu dragih prijatelja, partijskih drugova. Za mene je ova ideja večna i drago mi je što to postoji u ovakvom kontinuitetu, i još će da postoji, tek će da postoji, rekao je Marko Milošević, unuk Slobodana Miloševića, pre… »
Vesti dana »
Paragvaj priredio najveće iznenađenje na Mundijalu: Nemačka nakon penala eliminisana već u šesnaestini finala
Danas pre 4 minutajoš 8 povezanih
Đoković nakon pobede nahvalio protivnika, pa poručio: Voleo bih da spojim iskustvo sa mlađim telom (VIDEO)
Danas pre 54 minutajoš 7 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?
Nova pre 1 satjoš 1 povezana