Povezane vesti
Sukobi u Sudanu i zločini: „Video sam tela bačena u masovnu grobnicu”
Danas 18.07.2023
Upozorenje: Ovaj tekst sadrži uznemirujuće slike Malim je traumatizovan onim što je video u zapadnom delu Sudana, u Darfuru, pre nego što je preko granice pobegao u Čad. „Ako ljudi sa kojima sam radio saznaju da sam vam pokazao ove fotografije i… »
Radio 021 18.07.2023
Očevidac kaže za BBC da je video kako paravojna grupa baca desetine tela u masovnu grobnicu. BBC Očevidac kaže za BBC da je video kako paravojna grupa baca desetine tela u masovnu grobnicu Upozorenje: Ovaj tekst sadrži uznemirujuće slike Malim je… »
Južne vesti 18.07.2023
BBC Očevidac kaže za BBC da je video kako paravojna grupa baca desetine tela u masovnu grobnicu Upozorenje: Ovaj tekst sadrži uznemirujuće slike Malim je traumatizovan onim što je video u zapadnom delu Sudana, u Darfuru, pre nego što je preko… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 2 satajoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović: Premijer Srbije govorio i o divljanju opozicije u Skupštini Srbije
Kurir pre 17 minutajoš 180 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 6 satijoš 24 povezane
Nemci otkrili: Poznato koliko navijača Štutgarta dolazi u Beograd na meč protiv Zvezde u Ligi šampiona
Večernje novosti pre 1 satjoš 39 povezanih