Povezane vesti
Stanković: Znao sam kako će se završiti u Sampdoriji
Sport klub 18.07.2023
"Neću tražiti odmor, ovaj sad što sam imao mi je itekako prijao, bili smo svi zajedno, porodično, spreman sam za novi trenerski izazov", rekao je srpski fudbalski trener Dejan Stanković. Dejan Stanković je sezonu završio u Sampdoriji, koju je… »
Dejan Stanković: "Kao zvezdaš stojim uz Bahara, ne zameram si što nisam klub uveo u Ligu šampiona"
Sportske.net 18.07.2023
Nekadašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković ovih dana tradicionalno je pristuan tokom organizacije dečijeg kampa "Deki5" i tim povodom pričao je o brojnim temama. Konkretno, istakao je da želi Crvenoj zvezdi sve najbolje i da veruje da će ovaj… »
Stanković otvorio dušu: Falio mi je samo taj jedan minut sa Sinišom
Večernje novosti 18.07.2023
Neću tražiti odmor, ovaj sad što sam imao mi je i te kako prijao, bili smo svi zajedno, porodično, spreman sam za novi trenerski izazov, rekao je srpski fudbalski trener Dejan Stanković. Siniša Mihajlović i Dejan Stanković On je sezonu završio u… »
Vesti dana »

Poslanici Skupštine Srbije završili rad, sutra rasprava o više finasijskih zakona
Danas pre 11 satijoš 2 povezane

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 8 satijoš 1 povezana