Повезане вести

"Таки ми је претио": Огласио се Билал Брајловић након раскида и шок тврдњи Маје Маринковић: "Мој отац је њу вратио за…

"Таки ми је претио": Огласио се Билал Брајловић након раскида и шок тврдњи Маје Маринковић: "Мој отац је њу вратио за…

Блиц 18.07.2023
Ријалити пар, Маја Маринковић и Билал Брајловић, недавно су ставили тачку на везу, а последњих дана Маја је изнела низ тврдњи на рачун Биала и његове продице. Маја је прво јавно показала претње које јој је Билал слао, а онда… »
"Питали су ме да пређем у ислам": Маја Маринковић открила шок детаље из везе са Билалом и његовом породицом: "Прошла сам…

"Питали су ме да пређем у ислам": Маја Маринковић открила шок детаље из везе са Билалом и његовом породицом: "Прошла сам…

Блиц 18.07.2023
Ријалити пар, Маја Маринковић и Билал Брајловић, пре неколико дана ставили су тачку на везу, након чега се она вратила за Београд. Након што је Маја јавно обелоданила хорор поруке у којима јој бивши дечко Билал Брајловић наводно… »
Одмах питали да пређем у ислам: Маја Маринковић осула паљбу по бившем - Његови ме нису прихватили због националности!

Одмах питали да пређем у ислам: Маја Маринковић осула паљбу по бившем - Његови ме нису прихватили због националности!

Мондо 18.07.2023
Маја Маринковић је добила низ непријатних порука од бившег дечка Билала Брајловића, након чега је решила да реагује. Маја Маринковић је добила низ непријатних порука од бившег дечка Билала Брајловића, након чега је решила да… »

Вести дана »