Повезане вести

Кампацо потписао четворогодишњи уговор са Реал Мадридом

Кампацо потписао четворогодишњи уговор са Реал Мадридом

Политика 18.07.2023
Досадашњи кошаркаш Црвене звезде Факундо Кампацо потписао је данас четворогодишњи уговор са Реал Мадридом. Кампацо се тако трећи пут вратио у Реал, након што је прошлог децембра потписао за Звезду, са којом је освојио српско… »
Ово је моја кућа, живео сам ту! Кампацо дао први интервју по одласку из Звезде, српски тим није споменуо

Ово је моја кућа, живео сам ту! Кампацо дао први интервју по одласку из Звезде, српски тим није споменуо

Мондо 18.07.2023
Факундо Кампацо дао је први интервју после потписа за Реал Мадрид. Факундо Кампацо дао је први интервју после потписа за Реал Мадрид. Факундо Кампацо (32) вратио се у Реал Мадрид. Потписао је четворогодишњи уговор са шпанским… »
Шпанска „сапуница“ између Реала и Кампаца: Вратио сам се кући

Шпанска „сапуница“ између Реала и Кампаца: Вратио сам се кући

Данас 18.07.2023
Аргентински кошаркашки виртуоз Факундо Кампацо (32), дојучерашња узданица Црвене звезде, вратио се у Реал у којем је пре одласка у НБА провео шест година (2014-20). „Значи много мени и мојој породици што сам се вратио тамо где… »
Кампацо: Значи ми што сам се вратио тамо где ми је кућа

Кампацо: Значи ми што сам се вратио тамо где ми је кућа

Спорт клуб 18.07.2023
Факундо Кампацо ће поново заиграти за Реал, пошто је у уторак потписао четворогодишњи уговор са шампионом Европе. Аргентинац се вратио у клуб у коме је провео шест година своје каријере. „Значи много мени и мојој породици што… »
Ни речи о Звезди, Кампацо промовисан у Мадриду: Реал је мој дом, вратио сам се кући!

Ни речи о Звезди, Кампацо промовисан у Мадриду: Реал је мој дом, вратио сам се кући!

Еуроневс 18.07.2023
Некадашњи кошаркаш Црвене звезде Факундо Кампацо задужио је данас опрему Реал Мадрида. У табор шампиона Европе вратио се након неколико мандата у НБА лиги и кратке епизоде у Београду, а уговор са шпанским великаном потписао је… »
Шампион Европе у Црвеној звезди нашао прво летње појачање (фото, видео)

Шампион Европе у Црвеној звезди нашао прво летње појачање (фото, видео)

Спортски журнал 18.07.2023
Кампацо се званично вратио у Реал Мадрид, уговор до 2027. године. Аргентински кошаркаш Факундо Кампацо, досадашњи члан Црвене звезде, званично се вратио у Реал Мадрид. Како је саопштио европски првак Кампацо је потписао уговор… »
Ово се неће свидети ''делијама'': Колико је Звезда била битна Кампацу, сведочи и детаљ са промоције

Ово се неће свидети ''делијама'': Колико је Звезда била битна Кампацу, сведочи и детаљ са промоције

Вечерње новости 18.07.2023
Факундо Кампацо данас је промовисан у Реал Мадриду, а по повратку у овај клуб није ни у једном једином тренутку поменуо доскорашњи клуб Црвену звезду, већ је сав фокус бацио на Мадриђане. ФОТО: АБА лига/Драгана Стјепановић - И… »
Кампацо на промоцији ни реч о Звезди: "Реал је мој дом, вратио сам се кући!"

Кампацо на промоцији ни реч о Звезди: "Реал је мој дом, вратио сам се кући!"

Спортске.нет 18.07.2023
Аргентински кошаркаш Факундо Кампацо данас се и званично вр атио у Реал Мадрид након епизоде у Црвеној звезди. Омалени плејмејкер вратио се у Мадрид након три године, пошто је дрес "краљевског" клуба носио од 2014. до 2020… »
Кампацо после Звезде има нови клуб, враћа се на место успеха

Кампацо после Звезде има нови клуб, враћа се на место успеха

Нова 18.07.2023
Повратак у Мадрид Факундо Кампацо потписао је четворогодишњи уговор са Реал Мадридом након што је напустио Црвену звезду. Аргентински плејмејкер се обавезао на верност Реалу до краја јуна 2027. године. Овим потписом омалени… »
Факундо Кампацо и Реал руку под руку до 2027. године

Факундо Кампацо и Реал руку под руку до 2027. године

Еуроневс 18.07.2023
Факундо Кампацо вратио се у Реал Мадрид ио потписао је четворогодишњи уговор. Аргентинац је после врло добре године у дресу Црвене звезде ипак одлучио да се врати у редове актуелног освајача Евролиге. Кампацо је за Реал играо од… »
Кампацо и званично има нови клуб! Потписао четворогодишњи уговор - шта се десило са дугом 2,6 милиона евра?

Кампацо и званично има нови клуб! Потписао четворогодишњи уговор - шта се десило са дугом 2,6 милиона евра?

Мондо 18.07.2023
Факундо Кампацо и званично је потписао четворогодишњи уговор са Реал Мадридом. Факундо Кампацо и званично је потписао четворогодишњи уговор са Реал Мадридом. Факундо Кампацо (32) и званично је потписао за Реал Мадрид… »
Повратак у Мадрид: Кампацо Реалов до 2027!

Повратак у Мадрид: Кампацо Реалов до 2027!

Спорт клуб 18.07.2023
Бивши кошаркаш Црвене звезде Факундо Кампацо у уторак је званично постао члан Реал Мадрида у који се враћа после три године. Искусни Аргентинац је са Краљевским клубом потписао уговор до 2027, објављено је на званичном сајту… »
Крај саге! Факундо Кампацо има нови клуб

Крај саге! Факундо Кампацо има нови клуб

Вечерње новости 18.07.2023
БИВШИ кошаркаш Црвене звезде Факундо Кампацо од данас је и званично нови члан Реала из Мадрида, потврдио је шпански клуб. ФОТО: АБА лига/Драгана Стјепановић Аргентинац је потписао уговор на четири године са клубом чији је већ био… »

Вести дана »