Повезане вести
Ко сме да извози жито из Украјине без руског „благослова”
Политика 19.07.2023
Володимир Зеленски позвао Реџепа Тајипа Ердогана и Антонија Гутереса да се настави с испорукама житарица преко Црног мора, Кремљ поручује да не зна које су земље спремне да преузму те ризике. Руски удар на Одесу претпрошле… »
Шеф британске контраобавештајне службе позвао Русе да шпијунирају за Британију против Путина
Политика 19.07.2023
Шеф британске контраобавештајне службе МИ6 Ричард Мур позвао је данас Русе „који се боре са својом савешћу” да се окрену против власти председника Русије Владимира Путина и да - шпијунирају за Велику Британију, јављају светски… »
РАТ У УКРАЈИНИ Путин: Испуњење руских захтева услов за повратак договору о извозу жита
Еуроневс 19.07.2023
Рат у Украјини траје 511 дана. Жестоке борбе и даље се настављају, руске снаге напале су југ Украјине дроновима и ракетама, а експлозије су одјекнуле у Одеси и Николајеву, саопштили су украјински званичници. Одлука Русије да… »
Зеленски оптужио Русију за 'намјерне нападе' на објекте за производњу жита у Одеси
Слободна Европа 19.07.2023
Украјински предсједник Володимир Зеленски оптужио је Русију да је покренула "намјерни напад" преко ноћи на житну инфраструктуру у црноморској луци Одеса. Велике експлозије и пожар на складиште руске муниције на анектираном… »
Кијев: Уништено 60.000 тона жита у нападу у Одеси, отварамо нову руту; Москва: Пловидба ка украјинским лукама учешће у сукобу…
РТС 19.07.2023
Рат у Украјини – 511. дан. Сирене за ваздушну опасност огласиле су се у већем делу Украјине. Удари из ваздуха руских снага на објекте у луци Одеса, другу ноћ заредом, ракетни удари и на Кијев, саопштила је Украјина. Из Кијева… »
Рок је до поноћи: Алармантно саопштење Русије
Правда 19.07.2023
Један број подручја у северозападним и југоисточним деловима међународних вода Црног мора проглашен је привремено опасним за пловидбу. Ово је саопштило Министарство одбране Русије. - У вези са прекидом црноморске иницијативе и… »
Шеф МИ6 позвао Русе да се окрену против Путина и – шпијунирају за Британију
Н1 Инфо 19.07.2023
Шеф британске контраобавештајне службе МИ6 Ричард Мур позвао је Русе "који се боре са својом савешћу" да се окрену против власти председника Русије Владимира Путина и да - шпијунирају за Велику Британију, јављају светски медији… »
Москва: Од 20. јула бродови у украјинским лукама сматраће се превозницима војног терета
Вести онлине 19.07.2023
Од поноћи 20. јула сви бродови који плове Црним морем ка украјинским лукама сматраће се потенцијалним превозницима војног терета, саопштило је руско руско Министарство одбране. Према томе, земље које шаљу такве бродове сматраће… »
Шеф британског МИ6 позива Русе да шпијунирају: ‘Удружите се с нама’
Ал Јазеера 19.07.2023
Позив Рицхарда Моореа услиједио је након сличног позива ЦИА-е прије два мјесеца и сигурно ће изазвати љутњу Кремља. Шеф Британске обавјештајне службе МИ6 затражио је од Руса љутих због инвазије на Украјину да се “удруже” с… »
Украјина: Уништено 60 хиљада тона жита због руских напада на Одесу
РТВ 19.07.2023
КИЈЕВ - Украјински министар аграрне политике и исхране Николај Солски изјавио је данас да је уништено 60 хиљада тона жита у морским лукама Одеса и Черноморск као резултат руских удара 18. и 19. јула и позвао светску заједницу да… »
Шеф ми6 поручио Русима који не подржавају рат у Украјини: Придружите нам се да га заједно окончамо
ЕурАцтив 19.07.2023
Шеф британске Тајне обавештајне службе апеловао је у среду (19. јула) на Русе незадовољне ратом у Украјини да се "придруже" његовој служби. У свом другом говору откако је постао шеф Тајне обавештајне службе 2020. године, сер… »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Нови руски удари на Одесу и Кијев; Пожар на војном полигону на Криму, затворен ауто-пут до Севастопоља
РТВ 19.07.2023
КИЈЕВ, МОСКВА - Рат у Украјини – 511. дан. Украјински системи противваздушне одбране дејствовали су рано јутрос због ваздушног напада на луку Одесу, другу ноћ заредом, саопштио је гувернер региона Олех Кипер. Русија је у уторак… »
Шеф МИ6: Наша врата су увек отворена за Русе незадовољне Путином
Политика 19.07.2023
Шеф МИ6 Ричард Мур је данас рекао да је британска тајна обавештајна служба „увек отворена” за регрутовање Руса незадовољних влашћу Владимира Путина. Он је рекао да су Руси, које „мучи савест” због руске инвазије на Украјину… »
Шеф британских шпијуна позива Русе на сарадњу
Слободна Европа 19.07.2023
Шеф британске шпијунске службе МИ6 позвао је у сриједу Русе који се противе рату у Украјини да се "придруже" његовој обавјештајној служби и прекину крвопролиће. У свом другом говору од доласка на позицију шефа Тајне обавјештајне… »
Русија извела низ ноћних ваздушних напада на мете широм Украјине
Нови магазин 19.07.2023
Русија је извела низ ноћних ваздушних напада дроновима и ракетама на мете широм Украјине, циљајући јужну луку Одесу другу ноћ за редом, објавили су данас украјински званичници. "Тешка ноћ ваздушних напада за целу Украјину"… »
Русија извела низ ноћних ваздушних напада на мете широм Украјине
Н1 Инфо 19.07.2023
Русија је извела низ ноћних ваздушних напада дроновима и ракетама на мете широм Украјине, циљајући јужну луку Одесу другу ноћ за редом, објавили су данас украјински званичници. „Тешка ноћ ваздушних напада за целу Украјину“… »
Вести дана »
Шта даље са НИС-ом? Америка тражи потпуни излазак Руса, а Србија има само неколико опција
Правда пре 1 сатјош 64 повезане
Дијана Хрка примила инфузију у болници: Наставља штрајк глађу испред скупштине, огласили се лекари
Мондо пре 8 минутајош 42 повезане
Када ће падати снег у нижим пределима: Чубрило открио тачан датум погоршања времена
Мондо пре 1 сатјош 27 повезаних