Повезане вести

„Јесам вас разочарао? Па, мрзите ме још више“: Саша Јоксимовић се после бизарне објаве о разводу и још бизарнијег демантија…

„Јесам вас разочарао? Па, мрзите ме још више“: Саша Јоксимовић се после бизарне објаве о разводу и још бизарнијег демантија…

Нова 19.07.2023
Глумац Саша Јоксимовић пре неколико дана је доспео у центар медијске пажње због навода да се разводи од супруге Невене након 22 године брака. Нагађања је покренуо сам Саша, објавивши на Инстаграму стори у ком алудира на развод… »
"Можете слободно да ми...": Саша Јоксимовић побеснео због прича о разводу - снима се и псује!

"Можете слободно да ми...": Саша Јоксимовић побеснео због прича о разводу - снима се и псује!

Мондо 19.07.2023
Саша Јоксимовић, српски глумац и водитељ, на друштвеним мрежама објавио видео у којем открива шта мисли о новинским натписима и коментарима пратилаца. Саша Јоксимовић, српски глумац и водитељ, на друштвеним мрежама објавио… »
13 Месеци свако водио свој живот: Саша Јоксимовић раскидао са супругом - и прошле године писао да је "коначно слободан"!

13 Месеци свако водио свој живот: Саша Јоксимовић раскидао са супругом - и прошле године писао да је "коначно слободан"!

Мондо 19.07.2023
Саша Јоксимовић, српски глумац који је недавно на друштвеним мрежама објавио да се разводи, а потом демантовао крај љубави са супругом, и прошле године је писао да је "готово" Саша Јоксимовић, српски глумац који је недавно на… »
Рекао да се разводи од Невене, САД обрнуо причу: Шок изјава српског глумца - "Упропастио сам жени одмор"

Рекао да се разводи од Невене, САД обрнуо причу: Шок изјава српског глумца - "Упропастио сам жени одмор"

Мондо 19.07.2023
Глумац и брат Жељка Јоксимовића Саша Јоксимовић, открио истину о разводу. Глумац и брат Жељка Јоксимовића Саша Јоксимовић, открио истину о разводу Глумац и водитељ Саша Јоксимовић, недавно је на друштвеним мрежама открио да се… »
Саша Јоксимовић први пут открио истину о разводу: Глумац шокирао све изјавом, супрузи направио хаос на летовању

Саша Јоксимовић први пут открио истину о разводу: Глумац шокирао све изјавом, супрузи направио хаос на летовању

Блиц 18.07.2023
Глумац Саша Јоксимовић прошле недеље објавио је статус на Инстаграму због којег су сви помислили да се разводи о супруге Невене. - Свако својим афинитетима и доста је било. Буди најбоља мама нашем Илији, а нећу ни ја бити лош… »

Вести дана »