Povezane vesti
„Jesam vas razočarao? Pa, mrzite me još više“: Saša Joksimović se posle bizarne objave o razvodu i još bizarnijeg demantija…
Nova 19.07.2023
Glumac Saša Joksimović pre nekoliko dana je dospeo u centar medijske pažnje zbog navoda da se razvodi od supruge Nevene nakon 22 godine braka. Nagađanja je pokrenuo sam Saša, objavivši na Instagramu stori u kom aludira na razvod. „Svako svojim… »
"Možete slobodno da mi...": Saša Joksimović pobesneo zbog priča o razvodu - snima se i psuje!
Mondo 19.07.2023
Saša Joksimović, srpski glumac i voditelj, na društvenim mrežama objavio video u kojem otkriva šta misli o novinskim natpisima i komentarima pratilaca. Saša Joksimović, srpski glumac i voditelj, na društvenim mrežama objavio video u kojem otkriva šta… »
13 Meseci svako vodio svoj život: Saša Joksimović raskidao sa suprugom - i prošle godine pisao da je "konačno slobodan"!
Mondo 19.07.2023
Saša Joksimović, srpski glumac koji je nedavno na društvenim mrežama objavio da se razvodi, a potom demantovao kraj ljubavi sa suprugom, i prošle godine je pisao da je "gotovo" Saša Joksimović, srpski glumac koji je nedavno na društvenim mrežama objavio… »
Rekao da se razvodi od Nevene, SAD obrnuo priču: Šok izjava srpskog glumca - "Upropastio sam ženi odmor"
Mondo 19.07.2023
Glumac i brat Željka Joksimovića Saša Joksimović, otkrio istinu o razvodu. Glumac i brat Željka Joksimovića Saša Joksimović, otkrio istinu o razvodu Glumac i voditelj Saša Joksimović, nedavno je na društvenim mrežama otkrio da se razvodi od supruge… »
Saša Joksimović prvi put otkrio istinu o razvodu: Glumac šokirao sve izjavom, supruzi napravio haos na letovanju
Blic 18.07.2023
Glumac Saša Joksimović prošle nedelje objavio je status na Instagramu zbog kojeg su svi pomislili da se razvodi o supruge Nevene. - Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment” –… »
Vesti dana »
Prelazak Srbije na zimsko računanje vremena 26. oktobra 2025. godine
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 45 povezanih
Pretežno oblačno, temperature do 19 stepeni, upozorenje na obilne padavine na jugu zemlje
RTV pre 4 satijoš 29 povezanih
Amerika uvela sankcije predsedniku Kolumbije i njegovoj ženi i sinu
BBC News pre 3 satajoš 19 povezanih
Izdavači iz užičkog kraja na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu
Užice.net pre 3 satajoš 18 povezanih