Povezane vesti
Dodik o Bećiroviću: Koristan je za raspad BiH, moja baba Vida je imala izreku za takve
Sputnik 19.07.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Bošnjački član Predsedništva BiH Denis Bećirović koristan je za raspad BiH, rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i dodao da „on neće disciplinovati Srpsku niti će se desiti da… »
Dodik: Bećirović koristan za raspad BiH
RTV 19.07.2023
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je bošnjački član Predsedništva BiH Denis Bećirović "koristan za raspad BiH" i poručio da on "neće disciplinovati Srpsku, niti će se desiti da ona izgubi svoja prava". Dodik je to rekao… »
Vesti dana »
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Euronews pre 2 satajoš 37 povezanih
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Serbian News Media pre 1 satjoš 121 povezana
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 6 satijoš 10 povezanih
Al Arabija: Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu uz garancije Pekinga
Insajder pre 1 satjoš 38 povezanih