Повезане вести
Браун признао: ''Хтео сам да напијем Јокића неким српским вискијем. Никад више!''
Спортске.нет 19.07.2023
Претходна сезона у НБА лиги протекла је у знаку екипе Денвер Нагетса који су први пут у историји освојили шампионски прстен, а до тог историјског успеха Нагетсе је предводио најбољи српски кошаркаш Никола Јокић. Наравно, титула… »
Браун: Пио сам ракију са Јокићем, једва сам дошао до авиона
Спорт клуб 19.07.2023
Брус Браун, члан шампионске екипе Денвер Нагетса, који је овог лета прешао у Индијана Пејсерсе, испричао је једну занимљиву анегдоту са Николом Јокићем. Одлични бек је титулу у Лас Вегасу прославио тако што је са српским центром… »
Хит прича НБА аса: Хтео сам да напијем Јокића, пили смо ракију, али он је другачији
Нова 19.07.2023
Никад више неће пити са Сомборцем Брус Браун, доскорашњи саиграч Николе Јокића, испричао је како је било на прослави титуле Денвер Нагетса у Лас Вегасу. Јокић је протекле сезоне предводио Денвер до прве титуле у НБА, а Браун је… »
Хтео да опије николу Јокића - то му је страшна грешка! Бивши саиграч открио детаље: Лас Вегас, ракија и лекција!
Мондо 19.07.2023
Најбољи НБА кошаркаш Никола Јокић крив је за главобољу свог бившег саиграча. Најбољи НБА кошаркаш Никола Јокић крив је за главобољу свог бившег саиграча. Доскорашњи саиграч Николе Јокића открио је како изгледа испијање… »
Вести дана »
Црна Трава, Предејане и Вучје код Лесковца и Медвеђа остају без могућности да точе гориво на пумпама
Југ пресс пре 1 сатјош 47 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 6 сатијош 29 повезаних
Звезда у слободном паду: Никад лошија јесен за црвено-беле у последњој деценији!
Хот спорт пре 59 минутајош 67 повезаних
Каква је ситуација у нуклеарки Фукушима: Огласила се ИАЕА након земљотреса
Ало пре 1 сатјош 25 повезаних
Зеленски: Амерички мировни план сада смањен на 20 тачака, нема компромиса када је реч о територији
Н1 Инфо пре 24 минутајош 82 повезане