Povezane vesti
Crna Gora traži pomoć FBI-ja u rasvjetljavanju ubistva Duška Jovanovića
Slobodna Evropa 19.07.2023
Crnogorski premijer Dritan Abazović zatražio je u srijedu od američkog državnog sekretara Entonija Blinkena pomoć Federalnog istražnog biroa (FBI) u istrazi o ubistvu urednika podgoričkog lista Dan, Duška Jovanovića. Glavni i odgovorni urednik Dana… »
Abazović od Blinkena zatražio pomoć FBI-a u istrazi ubistva Duška Jovanovića
Glas Amerike 19.07.2023
PODGORICA - Predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović zatražio je u srijedu od američkog državnog sekretara Entonija Blinkena da razmotri mogućnost uključivanja FBI-ja u istragu nerasvijetljenog ubistva urednika dnevnika Dan, Duška… »
Abazović traži pomoć FBI na rasvetljavanju ubistva Duška Jovanovića
IndeksOnline 19.07.2023
PODGORICA – Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović zvanično će danas tražiti da se američki Federalni istražni biro (FBI) uključi u istragu ubistva glavnog i odgovornog urednika Dana Duška Jovanovića pre 19 godina u Podgorici… »
Abazović pisao Blinkenu, traži pomoć FBI: Hitno moramo rasvetliti slučaj ubistva Duška Jovanovića
Nova 19.07.2023
Premijer Crne Gore Dritan Abazović zvanično će danas tražiti da se američki Federalni istražni biro (FBI) uključi u istragu ubistva Duška Jovanovića, potvrđeno je “Vijestima” u kabinetu predsednika Vlade. Prema saznanjima “ Vijesti” Abazović će pomoć… »
Abazović traži pomoć FBI na rasvetljavanju ubistva Duška Jovanovića
RTV 19.07.2023
PODGORICA - Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović zvanično će danas tražiti da se američki Federalni istražni biro (FBI) uključi u istragu ubistva glavnog i odgovornog urednika Dana Duška Jovanovića pre 19 godina u Podgorici… »
Vesti dana »

Prohodan auto-put, udes na Rumenačkom putu: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Radio 021 pre 1 minutjoš 30 povezanih

Brnabić: Brza pruga do Subotice rezultat jake politike, Srbija nastavlja da se gradi
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 8 povezanih

Lekorni se oglasio nakon što je podneo ostavku: „Ja sam bio spreman“
Danas pre 11 minutajoš 39 povezanih

Prevrnuo se čamac sa 11 osoba na Dunavu kod Bačke Palanke, strahuje se da ima stradalih
RTS pre 46 minutajoš 26 povezanih