Повезане вести

Црна Гора тражи помоћ ФБИ-ја у расвјетљавању убиства Душка Јовановића

Црна Гора тражи помоћ ФБИ-ја у расвјетљавању убиства Душка Јовановића

Слободна Европа 19.07.2023
Црногорски премијер Дритан Абазовић затражио је у сриједу од америчког државног секретара Ентонија Блинкена помоћ Федералног истражног бироа (ФБИ) у истрази о убиству уредника подгоричког листа Дан, Душка Јовановића. Главни и… »
Абазовић од Блинкена затражио помоћ ФБИ-а у истрази убиства Душка Јовановића

Абазовић од Блинкена затражио помоћ ФБИ-а у истрази убиства Душка Јовановића

Глас Америке 19.07.2023
ПОДГОРИЦА - Предсједник Владе Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић затражио је у сриједу од америчког државног секретара Ентонија Блинкена да размотри могућност укључивања ФБИ-ја у истрагу нерасвијетљеног убиства… »
Абазовић тражи помоћ ФБИ на расветљавању убиства Душка Јовановића

ИндексОнлине 19.07.2023
ПОДГОРИЦА – Председник црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовић званично ће данас тражити да се амерички Федерални истражни биро (ФБИ) укључи у истрагу убиства главног и одговорног уредника Дана Душка Јовановића пре… »
Абазовић писао Блинкену, тражи помоћ ФБИ: Хитно морамо расветлити случај убиства Душка Јовановића

Абазовић писао Блинкену, тражи помоћ ФБИ: Хитно морамо расветлити случај убиства Душка Јовановића

Нова 19.07.2023
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић званично ће данас тражити да се амерички Федерални истражни биро (ФБИ) укључи у истрагу убиства Душка Јовановића, потврђено је “Вијестима” у кабинету председника Владе. Према сазнањима “… »

РТВ 19.07.2023
ПОДГОРИЦА - Председник црногорске владе у техничком мандату Дритан Абазовић званично ће данас тражити да се амерички Федерални истражни биро (ФБИ) укључи у истрагу убиства главног и одговорног уредника Дана Душка Јовановића пре… »

Вести дана »