Повезане вести

Огласио се провокатор који је извређао Новака! Променио причу и сада има ову понуду за Срђана Ђоковића!

Огласио се провокатор који је извређао Новака! Променио причу и сада има ову понуду за Срђана Ђоковића!

Мондо 19.07.2023
"Није то оно што ја мислим" , каже новинар на опаску о томе да је Новак "Највећи лузер свих времена" "Није то оно што ја мислим" , каже новинар на опаску о томе да је Новак "Највећи лузер свих времена" Црногорски новинар Небојша… »
"Нека му је бог у помоћи": Бруталан одговор Срђана Ђоковића несрећном Црногорцу

"Нека му је бог у помоћи": Бруталан одговор Срђана Ђоковића несрећном Црногорцу

Вечерње новости 19.07.2023
Срђан Ђоковић, отац најбољег тенисера свих времена Новака, прокоментарисао је ужасне коментаре црногорског новинара Небојше Шофранца након пораза Србина у финалу Вимблдона од Карлоса Алкараза. Фото: Н.Параушић Један од… »
Срђан Ђоковић одговорио коментатору РТЦГ који је испрозивао Новака: "НЕКА МУ ЈЕ БОГ У ПОМОЋИ"

Срђан Ђоковић одговорио коментатору РТЦГ који је испрозивао Новака: "НЕКА МУ ЈЕ БОГ У ПОМОЋИ"

Дневник 19.07.2023
Срђан Ђоковић, отац најбољег тенисера у историји Новака Ђоковића, прокоментарисао је неумесне коментаре црногорског новинара Небојше Шфранца након пораза Србина у финалу Вимблдона. "Нека је том човеку Бог у помоћи. Ако и он може… »
Нека је том човеку бог у помоћи! Срђан Ђоковић брутално узвратио црногорском провокатору који је напао Новака!

Нека је том човеку бог у помоћи! Срђан Ђоковић брутално узвратио црногорском провокатору који је напао Новака!

Мондо 19.07.2023
Отац Новака Ђоковића прокоментарисао шта је писао Небојша Шофранац на друштвеним мрежама. Отац Новака Ђоковића прокоментарисао шта је писао Небојша Шофранац на друштвеним мрежама. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић није… »

Вести дана »