Повезане вести
Лазовић: Министар Синиша Мали ме у парламенту назвао будалом, због питања о финансијској ситуацији
Бета 19.07.2023
Шеф посланичке групе Зелено-леви клуб Радомир Лазовић изјавио је данас да га је министар финансија Синиша Мали за скупштинском говорницом назвао "будалом" због питања која је упутио, и оценио да је то "наставак праксе да се… »
Лазовић: Министар Синиша Мали ме назвао будалом
Нови магазин 19.07.2023
Народни посланик Радомир Лазовић оптужио је министра финансија Синишу Малог који присуствује седници Скупштине да га је назвао будалом, што је негирао председник Скупштине Владимир Орлић. „Извините господине Мали, знам да сте… »
Радомир Лазовић тврди да га је министар финансија назвао будалом, Орлић негира, Мали ћути
Данас 19.07.2023
Радомир Лазовић, шеф Зелено-левог посланичког клуба ЗЛФ, током расправе у Скупштини Србије негодовао је због одлуке владајуће већине да обједини расправу о чак 30 тачака. Навео је да је тиме онемогићено опозиији да дискутује о… »
Лазовић: Министар Синиша Мали ме назвао будалом
Н1 Инфо 19.07.2023
Народни посланик Радомир Лазовић оптужио је министра финансија Синишу Малог који присуствује седници Скупштине да га је назвао будалом, што је негирао председник Скупштине Владимир Орлић. „Извините господине Мали, знам да сте… »
Вести дана »
Данас у Србији облачно, највиша дневна температура 12 степени
Глас Западне Србије пре 1 сатјош 24 повезане
Бизарна повреда Лајовића – ударио у стаклена врата, неизвестан за наредни меч у Чилеу
РТС пре 36 минутајош 29 повезаних
Полиција у Новом Пазару спречила тешко убиство: Ухапшене две особе, против треће поднета кривична пријава
Невсмакс Балканс пре 7 минутајош 36 повезаних
Више од 2 милиона пријава за упис својине, служба у Бујановцу ради и за викенд
Бујановачке пре 3 сатајош 14 повезаних